top of page
  • janteugels1

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de tweede match kijken. En dat zal wel meevallen, want die is nostalgisch ouderwets op een buitenplein, wat natuurlijk minder besmettingsgevaar oplevert.

Sommige spelers verslikten zich in het spel op die harde ondergrond en met die plexi borden. We keken dan ook vlug tegen een 9/0 aan. Dit kwam ook vooral door het goede werk van hun nr9 Josso, die door zijn autoritaire rebounds, vrije worpen en een driepunter de stand bepaalde. Gelukkig konden we na een time-out, dank zij een score van de oudjes (Geert & Wim) en een driepunter van Wouter, terug aanpikken (1°Kw.: 9/7) .

In het 2de kwart waren we iets gretiger, en verschillende spelers kwamen tot scoren. En als hun nr9 in de 4de min. uitviel, lag de weg open (10/16) en namen we de leiding over (Rust: 19/23) .

Na de rust konden we ons overwicht niet verder benutten, en bleef het zeer spannend (12/10). Deels ook omdat allen zij de vrije worpen kregen, die ook wij verdienden (3°Kw.: 31/33) .

In het vierde kwart gooide Rumst alles in de strijd om vooral hun groot thuisvoordeel om te zetten in winst. Maar we bleven (moeizaam) stand houden, en als ze opvallende fouten begonnen te maken om in balbezit te komen, werden die door onze spelers met vrije worpen redelijk efficiënt afgestraft (12/14). De buit was binnen en dat was het bijzonderste aan deze namiddag in het park.

Glenn Brabants 3-10, Geert Van Eyken 2-6, Kevin Buelens 2-1, Wouter Op de Beeck 3-2, Wim Teugels 6-0, Lukas Mahieu 0-2, Bram Spruyt, Remi Vandenbroeck 4-0, Kasper Van Opstal 3-3 .

Vrije worpen: 11/16 = 69% (Wouter, Geert & Remi 2/2, Kevin & Kasper 1/2, Glenn 3/6).

Driepunters: Glenn 2, Wouter & Kasper 1.

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve

Telstar B – Oxaco C 60 – 66 (30– 36)

In de heenmatch hadden we zonder Nick, Wim, Jonas & Mathias slechts met 6 puntjes verloren, en nu hadden we de hulp van Sergueï en Dzan. Dus de gelegenheid om de nodige 3 punten te rapen. Maar de star

Comments


bottom of page