Wedstrijd verslagen

8-Mar-2020

Zondagochtend, en we trokken naar Haacht. Ploeg waar we thuis drie kwarts voorstonden maar in de laatste kwart het vergaten af te maken. Tijd voor een revanche. We startten met Elias, Jef, Margaux, Stella en Tvisha. Elias en Jef openden de score voor Telstar maar Haach...

7-Mar-2020

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank.

Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we lieten we te veel ruimte aan hun shotters, en die lieten deze open kan...

29-Feb-2020

Vierde keer tegen Basket Willebroek dit seizoen. Na 1 keer verliezen en twee keer winnen was deze de beslissende in de onderlinge duels. Dat het spannend ging zijn stond al bijna voor de wedstrijd vast.
Willebroek opende de score, maar via Jordi wisten we ook direct ee...

29-Feb-2020

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve kracht speelt, moesten we het rooien zonder de beloofde hulp van spe...

22-Feb-2020

In de heenmatch hadden we zonder Nick, Wim, Jonas & Mathias slechts met 6 puntjes verloren, en nu hadden we de hulp van Sergueï en Dzan. Dus de gelegenheid om de nodige 3 punten te rapen.

Maar de start was niet bepaald schitterend, we kregen om te beginnen een 0/9 binne...

16-Feb-2020

Vandaag speelden: Aya, Adam, Elle, Jasper, Kobe, Moussa, Rayan en Silke!

Dennis (de storm, nvdr ;-) ) begeleidde ons deze zondagochtend richting Boom. Een grote club, met heel wat talentvolle basketspelertjes. 


In Q1 startten we links bij coach Lieve wel oké. Drome...

15-Feb-2020

De vorige match lag nog zwaar op ons maag, en Geranimo moest het spijtig genoeg dus bekopen. Na 5 min. was het al 14/4, met een time-out als gevolg. Deze bracht echter weinig soelaas, en we liepen (Peter en Lars met elk 7 punten!) 16 punten uit  (1°Kw.: 27/11) .

In het...

8-Feb-2020

Dit was dus “de match” van onze reeks, de twee koplopers tegen elkaar. Het kondigde zich aan als een fysiek treffen tussen de twee sterkste ploegen uit de reeks, alleen was het spijtig te noemen dat dan niet twee sterke refs gestuurd werden.

Willebroek gaf meteen zijn v...

8-Feb-2020

We begonnen met volle overgave en inzet, en dat rendeerde. Ongeveer iedereen kwam onder het bord, en er werd goed afgewerkt. Onze inzet en snel spel werkte wel op de bezoekende coach haar zenuwen, maar bracht ons 20 punten op (1°Kw.: 20/8) .

In het tweede kwart voelden...

8-Feb-2020

Na twee nipte nederlagen kregen we leider Bonheiden op bezoek. Een streekderby en topper in onze reeks dus.
De wedstrijd begon gelijkopgaand. Nadat de Titans de score openden antwoordden we direct via één van onze jarigen, Stella. Bonheiden had 2 tot 4 puntjes voorspro...

Please reload

Please reload

© 2016y BBC Telstar Mechelen