top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)


We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank.

Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we lieten we te veel ruimte aan hun shotters, en die lieten deze open kansen niet onbenut. Zelf hadden we meer moeite om de korf te vinden en dus stranden we op 8 punten van de thuisploeg (1°Kw.: 19/11) .

In het tweede kwart zette interim coach Mathias zijn troepen op scherp, en dat bracht ons terug in de wedstrijd, en zelfs aan de leiding. Glenn, Wouter C. en Tristan scoorden en stuurden de ploeg (25/14), waardoor ook Remi (8p) beter tot zijn recht kwam (Rust: 33/36) .

Na de rust werd ons spel geforceerd, en maakten we dezelfde fouten van in het begin. We gingen niet meer inside, en als we dit dan toch eens deden, werden er twee simpele inleggers gemist. Een 22/13 was het gevolg, en we moesten opnieuw achtervolgen (3°Kw.: 55/49) .

In het laatste kwart speelde Wouter C.(11p) de pannen van het dak, maar ook Gembo bleef niet bij de pakken zitten en we eindigden het kwart met een gelijk spel (22/22). Ondanks dat Gembo aantrad met slechts 2 spelers uit de heenmatch bleef dit een gemakkelijk scorende ploeg (bv.: nr.11 24p), maar met onze twee gekwetsten erbij was hier zeker iets te rapen. Vooral als men beseft dat we twee easy-baskets hebben gemist, en zeker 5 vrije worpen meer hadden kunnen omzetten, waardoor winst zelfs nu mogelijk was.

Glenn Brabants 4-0, Filip Leemans 3-0, Nick Hedeman 4-0, Wouter Op de Beeck 2-2, Remi Vandenbroeck 10-5, Wouter Caron 4-15, Tristan Baguet 9-13 .

Vrije worpen: 13/24 = 54% (Wouter C 6/6, Remi 3/5, Tristan 4/7, Filip 0/4, Wouter OdB 0/2 ).


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve

Telstar B – Oxaco C 60 – 66 (30– 36)

In de heenmatch hadden we zonder Nick, Wim, Jonas & Mathias slechts met 6 puntjes verloren, en nu hadden we de hulp van Sergueï en Dzan. Dus de gelegenheid om de nodige 3 punten te rapen. Maar de star

bottom of page