top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)


In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve kracht speelt, moesten we het rooien zonder de beloofde hulp van spelers en coach. De start was dan ook desastreus. Wouter lukte in de 2de minuut een korf, en dat was het enige wapenfeit voor het hele eerste kwart (1°Kw.: 2/20) .

In het tweede kwart trachtte onze interim coach de lijnen beter uit te zetten, en dat lukte ook. We openden met 3 bommen (2x Filip / Tritan), en kwamen in de 7de minuut tot op tien punten. We konden dit kwart dan ook winnend afsluiten (15/14) maar knabbelden iets te weinig aan onze achterstand om terug in de match te komen (Rust: 17/34) .

Na de rust slaagden we er maat niet in om een normale korf te maken. Na zeven gelukte vrije worpen en één driepunter lukte weer Wouter op het eind van de 9de minuut een tweepunter. Verdedigend was het ook niet schitterend (12/21) en we kwamen op meer dan 20 punten (3°Kw.: 29/55) .

In het laatste kwart begonnen we eindelijk van ons af te bijten, en Okido (met 10 man) leek meer door zijn krachten heen te zitten dan ons zestal. Vooral Glenn (8 punten) viel hierbij op, en we haalden dit kwart met 14/6 binnen. Mooie prestatie met zes man in het 2de en 4de kwart, maar de kloof uit de andere twee kwarts was veel te groot om Okido iets in de weg te leggen .

Glenn Brabants 4-8, Filip Leemans 6-0, Nick Hedeman 0-7, Wouter Op de Beeck 2-2, Remi Vandenbroeck 2-6, Tristan Baguet 3-3 .

Vrije worpen: 13/17 = 76% (Glenn 4/4, Remi 6/8, Nick 2/3, Tristan 1/2).


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Oxaco C 60 – 66 (30– 36)

In de heenmatch hadden we zonder Nick, Wim, Jonas & Mathias slechts met 6 puntjes verloren, en nu hadden we de hulp van Sergueï en Dzan. Dus de gelegenheid om de nodige 3 punten te rapen. Maar de star

bottom of page