top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar B - Cobras B 46 – 74 (20 – 34)


De eerste 5 min. waren gelijk opgaand. Maar daarna illustreerde Cobras hun kwaliteiten, en dat waren er veel. Vorige week speelden we tegen een topploeg een goede match, maar werden verslagen door hun efficiënt afstandsshot. Maar deze tegenstander beheerst alle delen van het basket. Toch bleven we (zonder Wim, Tristan & Jonas) goed aanklampen (1°Kw.: 13/17) .

In het tweede kwart werd het verschil tussen de twee ploegen duidelijk. Zij bleven op hun niveau afwerken, en met vele onderscheppingen en blokshots hielden ze daarenboven hun net tamelijk schoon (7/17). De match was al beslist, maar nu moesten we ons eigen spel proberen op te krikken met het oog op wat komende weken nog komen gaat (Rust: 20/34) .

We slaagden hierin, maar ook Cobras stak een tandje bij (13/24), en dus werd de kloof weer een stuk groter (3°Kw.: 33/58) .

In het laatste kwart kwamen we weer beter voor de dag. Dit was onze beste uitslag (13/16), en buiten een mislukte vrije worpen reeks, kunnen we ondanks het zwaar verlies toch terug kijken op een geslaagde oefening.

Deze tegenstrever is misschien wel de sterkste ploeg van de reeks.

Glenn Brabants 3-2, Filip Leemans 3-10, Nick Hedeman 2-0, Wouter Op de Beeck 0-4, Mathias De Decker 6-0, Remi Vandenbroeck 3-10, Wouter Caron 3-0 .

Vrije worpen: 5/16 = 31% (Remi 3/6, Filip 1/2, Mathias 1/6, Wouter o/d B 0/2).


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve

bottom of page