• Coach Lieve

Telstar B - Cobras B 46 – 74 (20 – 34)


De eerste 5 min. waren gelijk opgaand. Maar daarna illustreerde Cobras hun kwaliteiten, en dat waren er veel. Vorige week speelden we tegen een topploeg een goede match, maar werden verslagen door hun efficiënt afstandsshot. Maar deze tegenstander beheerst alle delen van het basket. Toch bleven we (zonder Wim, Tristan & Jonas) goed aanklampen (1°Kw.: 13/17) .

In het tweede kwart werd het verschil tussen de twee ploegen duidelijk. Zij bleven op hun niveau afwerken, en met vele onderscheppingen en blokshots hielden ze daarenboven hun net tamelijk schoon (7/17). De match was al beslist, maar nu moesten we ons eigen spel proberen op te krikken met het oog op wat komende weken nog komen gaat (Rust: 20/34) .

We slaagden hierin, maar ook Cobras stak een tandje bij (13/24), en dus werd de kloof weer een stuk groter (3°Kw.: 33/58) .

In het laatste kwart kwamen we weer beter voor de dag. Dit was onze beste uitslag (13/16), en buiten een mislukte vrije worpen reeks, kunnen we ondanks het zwaar verlies toch terug kijken op een geslaagde oefening.

Deze tegenstrever is misschien wel de sterkste ploeg van de reeks.

Glenn Brabants 3-2, Filip Leemans 3-10, Nick Hedeman 2-0, Wouter Op de Beeck 0-4, Mathias De Decker 6-0, Remi Vandenbroeck 3-10, Wouter Caron 3-0 .

Vrije worpen: 5/16 = 31% (Remi 3/6, Filip 1/2, Mathias 1/6, Wouter o/d B 0/2).


9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 BBC Telstar Mechelen