top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar B – Fellows D 76 – 66 (40 – 32)


We kwamen goed uit de startblokken, maar hadden vooral in het begin iets te weinig oog voor het afstandsshot van enkele ervaren krijgers aan de overzijde. Hierdoor stond het halfweg 10/20, maar daar werden dan toch nog enkele puntjes van afgeknabbeld (1°Kw.: 17/21) .

Tijdens de eerste korte pauze werd hier en daar wat beter afgeregeld, en we kwamen beter in de match. Na 2 minuten stond de stand reeds gelijk. Een logische time-out van de tegenpartij bracht wijzigingen in het spelbeeld. We lukten hierna zelfs een 8/0, en namen op het einde van het kwart met 23/11 autoritair de kop positie over (Rust: 40/32) .

Na de rust werd er flink wat gebikkeld onder de beide borden, echter zonder af te glijden naar vuil spel. Geen van beide ploegen liet zich intimiteren (19/19) en het verschil bleef gelijk (3°Kw.: 59/51) .

Het vierde kwart was een test voor de ploeg. Maar interim-coach Alan kon iedereen bij de les houden, en we konden zowaar een verworven voorsprong vasthouden. Een verdiende overwinning na niet de mooiste, maar wel een fair bevochten strijd (de verbroedering achteraf bevestigd dit). Deze drie punten moeten ons sterken om 2020 goed aan te pakken. .

Glenn Brabants 3-2, Filip Leemans 3-1, Nick Hedeman 7-3, Wim Teugels 8-5, Jonas Van Boxel 2-8, Mathias De Decker 7-2, Remi Vandenbroeck 1-10, Wouter Caron, Tristan Baguet 6-5.

Vrije worpen: 9/16 (Remi 4/5, Tristan 3/4, Wim 1/1, Filip 1/2) = 56%


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve

bottom of page