• Coach Lieve

Telstar B – Fellows D 76 – 66 (40 – 32)


We kwamen goed uit de startblokken, maar hadden vooral in het begin iets te weinig oog voor het afstandsshot van enkele ervaren krijgers aan de overzijde. Hierdoor stond het halfweg 10/20, maar daar werden dan toch nog enkele puntjes van afgeknabbeld (1°Kw.: 17/21) .

Tijdens de eerste korte pauze werd hier en daar wat beter afgeregeld, en we kwamen beter in de match. Na 2 minuten stond de stand reeds gelijk. Een logische time-out van de tegenpartij bracht wijzigingen in het spelbeeld. We lukten hierna zelfs een 8/0, en namen op het einde van het kwart met 23/11 autoritair de kop positie over (Rust: 40/32) .

Na de rust werd er flink wat gebikkeld onder de beide borden, echter zonder af te glijden naar vuil spel. Geen van beide ploegen liet zich intimiteren (19/19) en het verschil bleef gelijk (3°Kw.: 59/51) .

Het vierde kwart was een test voor de ploeg. Maar interim-coach Alan kon iedereen bij de les houden, en we konden zowaar een verworven voorsprong vasthouden. Een verdiende overwinning na niet de mooiste, maar wel een fair bevochten strijd (de verbroedering achteraf bevestigd dit). Deze drie punten moeten ons sterken om 2020 goed aan te pakken. .

Glenn Brabants 3-2, Filip Leemans 3-1, Nick Hedeman 7-3, Wim Teugels 8-5, Jonas Van Boxel 2-8, Mathias De Decker 7-2, Remi Vandenbroeck 1-10, Wouter Caron, Tristan Baguet 6-5.

Vrije worpen: 9/16 (Remi 4/5, Tristan 3/4, Wim 1/1, Filip 1/2) = 56%


13 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 BBC Telstar Mechelen