top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Willebroek D -Telstar B 76 – 70 (40 – 33)


De wedstrijd begon zeer gelijk opgaand. Ons afstandsshot was weer niet optimaal, maar dank zij onze vrije worpen (Willebroek schuwde de kleine fouten niet) bleven we steeds in de running. In de laatste minuut lukte Nick nog een driepunter, en hierdoor was het verschil op het einde van het kwart echt minimaal (1°Kw.: 20/19) .

In het tweede kwart liep het voor ons iets stroever. We klampten altijd goed aan, maar ook niet meer dan dat. We stonden constant 3 à 4 punten achter, en door een 4/0 in de laatste minuut werd het verschil (20/14) voor de rust nog 7 punten (Rust: 40/33) .

Na de rust begonnen we zelf met het spel te bepalen! Iedereen was alert, en met Remi als top afwerker pakten we dit kwart (13/19), en kwamen we terug op 1 puntje (3°Kw.: 53/52) .

Het vierde kwart begon zoals het vorige was geëindigd. We lieten de bal vlot rond gaan, en hielden gelijke tred tot de 5de minuut. Daarna was het Wim zijn beurt om het af te maken, en met nog 3 minuten te gaan stonden we 62/68 voor. Maar dan kwam weer die onrust in de ploeg, en gebeurde wat we dit seizoen reeds meermaals zagen gebeuren. Er werden op en naast het veld verkeerde keuzes gemaakt, er werden onzuivere en te gewaagde passen gegeven, en in een mum van tijd (23/18) werd al het goede werk van de match uit handen gegeven. Dit zijn weer 3 kostbare punten die verloren gingen, en die ons op het einde van het seizoen zuur kunnen opbreken .

Glenn Brabants 0-2, Filip Leemans 3-0, Nick Hedeman 5-4, Wouter Op de Beeck 1-0, Wim Teugels 6-6, Mathias De Decker 5-2, Remi Vandenbroeck 9-18, Wouter Caron 2-2, Tristan Baguet 2-3 .

Vrije worpen: 22/31 (Remi 11/17, Mathias & Tristan 3/3, Glenn & Wim 2/2, Wouter 1/4) = 71%


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve

bottom of page