• Coach Lieve

Willebroek D -Telstar B 76 – 70 (40 – 33)


De wedstrijd begon zeer gelijk opgaand. Ons afstandsshot was weer niet optimaal, maar dank zij onze vrije worpen (Willebroek schuwde de kleine fouten niet) bleven we steeds in de running. In de laatste minuut lukte Nick nog een driepunter, en hierdoor was het verschil op het einde van het kwart echt minimaal (1°Kw.: 20/19) .

In het tweede kwart liep het voor ons iets stroever. We klampten altijd goed aan, maar ook niet meer dan dat. We stonden constant 3 à 4 punten achter, en door een 4/0 in de laatste minuut werd het verschil (20/14) voor de rust nog 7 punten (Rust: 40/33) .

Na de rust begonnen we zelf met het spel te bepalen! Iedereen was alert, en met Remi als top afwerker pakten we dit kwart (13/19), en kwamen we terug op 1 puntje (3°Kw.: 53/52) .

Het vierde kwart begon zoals het vorige was geëindigd. We lieten de bal vlot rond gaan, en hielden gelijke tred tot de 5de minuut. Daarna was het Wim zijn beurt om het af te maken, en met nog 3 minuten te gaan stonden we 62/68 voor. Maar dan kwam weer die onrust in de ploeg, en gebeurde wat we dit seizoen reeds meermaals zagen gebeuren. Er werden op en naast het veld verkeerde keuzes gemaakt, er werden onzuivere en te gewaagde passen gegeven, en in een mum van tijd (23/18) werd al het goede werk van de match uit handen gegeven. Dit zijn weer 3 kostbare punten die verloren gingen, en die ons op het einde van het seizoen zuur kunnen opbreken .

Glenn Brabants 0-2, Filip Leemans 3-0, Nick Hedeman 5-4, Wouter Op de Beeck 1-0, Wim Teugels 6-6, Mathias De Decker 5-2, Remi Vandenbroeck 9-18, Wouter Caron 2-2, Tristan Baguet 2-3 .

Vrije worpen: 22/31 (Remi 11/17, Mathias & Tristan 3/3, Glenn & Wim 2/2, Wouter 1/4) = 71%


6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 BBC Telstar Mechelen