• Coach Lieve

Titelwedstrijd Telstar Heren B


Beste basketballiefhebbers, familie, vrienden, Ook dit jaar heeft BBC Telstar weer een prachtige gelegenheid om te vieren. De heren van de ploeg B kunnen namelijk zaterdag 6 april aanspraak maken op de titel voor 4de provinciale. Deze ongetwijfeld spannende wedstrijd tussen Telstar B en Mercurius B zal beslissen of onze heren de titel kunnen binnenhalen na een fantastisch parkoers van 20 winstmatchen. Dus kom, net zoals vorige jaar, in groten getale afgezakt naar sporthal den appelaar in Muizen en geniet van een spannende avond basket met hopelijk een prachtige apotheose. BBC Telstar Heren B – Mercurius Heren B Sporthal den appelaar 18u

Facebook Event

#20182019

41 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 BBC Telstar Mechelen