top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Titelwedstrijd Telstar Heren B


Beste basketballiefhebbers, familie, vrienden, Ook dit jaar heeft BBC Telstar weer een prachtige gelegenheid om te vieren. De heren van de ploeg B kunnen namelijk zaterdag 6 april aanspraak maken op de titel voor 4de provinciale. Deze ongetwijfeld spannende wedstrijd tussen Telstar B en Mercurius B zal beslissen of onze heren de titel kunnen binnenhalen na een fantastisch parkoers van 20 winstmatchen. Dus kom, net zoals vorige jaar, in groten getale afgezakt naar sporthal den appelaar in Muizen en geniet van een spannende avond basket met hopelijk een prachtige apotheose. BBC Telstar Heren B – Mercurius Heren B Sporthal den appelaar 18u

Facebook Event

#20182019

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve

bottom of page