top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar B – T&T D 70 – 38 (30 – 17)


Nu kon Christophe nog eens aanwezig zijn, en dan ontbrak Jonas op het appel, alsof ze een beurtrol hebben. Het zou toch prettig zijn om nog eens een voltallige groep te zien opdraven.

Michiel had zijn vizier duidelijk scherp gesteld tijdens de opwarming, en trof raak op alle mogelijke manieren en afstanden. Dat was dus het sein voor de anderen om mooi rond te spelen tot Michiel (15p) vrij kwam (1°Kw.: 19/10) .

In het tweede kwart maakte we verdedigend weer weinig fouten. Aanvallend werd Michiel nu beter gedekt, maar dan kwamen Remi en Josse in beeld als afwerkers. Josse sloot het kwart (11/7) zelfs af met een driepunter. We vragen ons zelfs af, was dit niet zijn eerste ooit? (Rust: 30/17) .

Na de rust bleven we sterk verdedigen, en nu kon bijna iedereen bij ons scoren. Dat bracht met 17/7) ons totaal weer wat verder omhoog (3°Kw.: 47/24) .

In het vierde kwart kwam invaller Christophe koud van de bank, en sommige tegenstrevers dachten met pressing dat varkentje wel eens te wassen, maar met het grootste gemak toverde hij wat dribbels tussen de benen, en achter de rug tevoorschijn en die hun goesting was vlug over. In dit kwart was Filip zijn zenuwen eindelijk te baas, en hij scoorde (drie tweepunters plus drie driepunters) vanuit alle posities, wat hem op het einde een applausvervanging opleverde. De buit was weeral binnen na een mooie teamprestatie .

Glenn Brabants 0-5, Filip Leemans 0-15, Nick Hedeman 2-3, Wouter Op de Beeck, Wim Teugels 0-2, Mathias De Decker 0-2, Remi Vandenbroeck 3-4, Michiel De Keyser 18-3, Christophe Leysen, Josse Gobel 7-6.

2pt inside 16/28 (Josse 4/5, Michiel 4/6), 2pt outside 6/15 (Filip & Michiel 2), 3pt 7/24 (Josse 1/1, Filip 3/7, Michiel 2/7, Glenn 1/7) = 43%

Vrije worpen: 5/11 (Michiel 3/4) = 45%

12 aanv.rebounds (Michiel 5), 34 verd.rebounds (Michiel 11, Remi 9), 13 balverliezen, 7 steals (Michiel 3, Glenn 2), 8 assists (Michiel 3, Glenn & Mathias 2), 0 block shots .

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve

bottom of page