top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Coveco B - Telstar B 33 – 76 (16 – 29)

We hadden thuis met +/- 10 punten gewonnen, maar om nu naar Niel te gaan, waren we er niet gerust in. We begonnen sterk aan de match. Een sterke verdediging maakte het de thuisploeg heel moeilijk, en met twee bommen daarbij hadden we na het eerste kwart al onze 10 punten voorsprong verzameld (1°Kw.: 9/19) .

Het tweede kwart werd gekenmerkt door missers en chaotisch spel aan beide kanten. Een magere 7/10 was dan ook het gevolg hiervan (Rust: 16/29) .

Na de rust staken we een tandje bij, en vooral Michiel was nu afwerker van dienst. Coveco lukte twee driepunters zodat een behoorlijke 14/19 er bij kwam (3°Kw.: 30/48) .

Het vierde kwart draaide uit op een demonstratie. Wij wilden onze voorsprong nog uitdiepen, en onze tegenstrevers hadden er genoeg van (3/26). We hadden ons zorgen gemaakt om niets, en waren op alle vlakken de betere ploeg, en de verdiende overwinnaar.

Glenn Brabants 5-3, Filip Leemans 0-4, Nick Hedeman 5-4, Wouter Op de Beeck, Wim Teugels 2-7, Jonas Van Boxel 0-2, Mathias De Decker 4-3, Remi Vandenbroeck 2-5, Michiel De Keyser 5-6, Josse Gobel 6-13.

2pt inside 19/28 (Josse 8/9, Wim 3/5), 2pt outside 9/21 (Michiel 3/5), 3pt 3/25 (Glenn 2/6) = 42%

Vrije worpen: 11/16 (Remi & Josse 3/3, Mathias 3/4) = 69%

12 aanv.rebounds (Wim 3), 39 verd.rebounds (Mathias 11, Wim 10), 11 balverliezen, 6 steals (Filip 2), 8 assists (Filip 2), 1 block shot (Wim).

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve