top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar – Okido B 63 - 20 (33 – 12)


Met ons ploegje tegen het grote Okido gaf wat zenuwen bij sommige supporters. Maar onze spelers mag je niet overschatten, maar zeker niet onderschatten, en het was tenslotte tegen hun B ploeg. Verdedigend speelden we als één blok, en met snel aanvallend spel konden we ons overwicht omzetten in punten (1°Kw.: 14/4) .

In het tweede kwart werd er meer open gespeeld. Dan voelen Roberto (onder de ring) en Renee (halve afstand) zich meer in hun sas, en dreven de score omhoog. De bezoekers lukten wel een paar korven meer (19/8), maar dat hielp hun echter niet veel (Rust: 33/12) .

Na de rust waren het onze dames die voor de punten zorgden. Naast Renee, zorgde ook Sien nu voor de punten (12/4). Zoals die laatste, met de steun van de coach en de ploeg, steeds weer stappen vooruit zet, zie je zelden, en is mooi om vast te stellen (3°Kw.: 45/16) .

Het vierde kwart was eigenlijk overbodig, maar was wel een mooie gelegenheid om de ploeg-automatismen te oefenen. En als mooi orgelpunt, kwam ongeveer iedereen nu tot scoren. Een mooie en verdiende overwinning .

Gus Somers 0-6, Gus Matthys 6-2, Courage Owieadolor 10-2, Renee Van Eyken 6-8, Sien Debeuf 2-8, Roberto Van den Hende 9-2, Arif Soivosyüksel 0-0, Sarkis Hovhaisyan 0-2 .

Vrije worpen: 1/4.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar U14 – Melsele B 49 – 27 (26 – 16)

We begonnen met volle overgave en inzet, en dat rendeerde. Ongeveer iedereen kwam onder het bord, en er werd goed afgewerkt. Onze inzet en snel spel werkte wel op de bezoekende coach haar zenuwen, maa

Telstar – Schelle A 55 - 33 (26 – 13)

De bezoekers waren met negen, en konden dus regelmatig wisselen en rusten, waardoor ons zestal weer de mouwen moest opstropen. We waren ginds trouwens met 1 luttel puntje gaan verliezen, en dat wiste

Telstar – Mercurius C 73 - 28 (36 – 13)

Hetzelfde verhaal als vorige thuismatch, weer maar met vijf. Nu was Sien vervangen door Roberto, en de andere 4 bleven op post. De bezoekers waren met negen, en konden dus regelmatig wisselen en ruste

bottom of page