top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar BBC G10B - Aartselaar BBC G10A


De mics B speelden vandaag de terug wedstrijd tegen Aartselaar "de Gele muur".

Coach Veerle had de spelertjes al opgedragen hoe ze voorbij de verdediging aan de middenlijn moesten geraken. Zodat we niet als vorige keer dood liepen op de "muur".

Gelukkig heeft de coach van Aartselaar zelf zijn spel aangepast zodat deze match ondanks het verschil in kunnen en ervaring toch mooi basket oplevert. Zowel wij als de tegenstrever zijn duidelijk niet gewend om op een zondag ochtend te spelen. We moesten dus even wakker worden.

Deze wedstrijd was voor ons een leermoment. We hebben ons niet laten wegdrukken. Eén Quarter stonden we voor met 9 punten. Toch moesten we het afgeven in de laatste momenten. De scores vielen en ook kregen we enkele vrijworpen mee.

Ook in de 2de helft zijn we zeker blijven meespelen. Eén quarter hadden we opnieuw een voorsprong maar toen speelden ze give & go's waar we nog niet juist op verdedigen.

We werkten hard voor de bal in rebound en ook voor steals. Tegen deze ploeg zijn onze acties nog te twijfelachtig en moeten we nog groeien in durf, lef en zelfvertrouwen. Ook als ploeg blijft het moeilijk om elkaar te vinden en aan te spelen. Toch blijft het leuk dat iedereen meespeelt en naar eigen kunnen acties onderneemt.

Na de 2 vorige wedstrijden staan we weer even met de 2 voetjes op de grond. En wat telt, zelfs dan houden we de kopjes omhoog en blijven we sportief. Knap team !

Deze week trainen we nog en dan werken we verder zodat de terugronde alleen maar meer basketfun wordt.

Al Prettige feesten mics en familie (mama's, papa's, broers, zussen, opa's, oma's,......)

en een B-ball fun 2019 !

Van het ganse Telstar coaching team en het bestuur.

p.s.: spaghetti ten voordele van de jeugdwerking op 26/1/2019 (inschrijven samen met team ?)

4

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page