top of page
Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar B – Okido D 73 – 40 (38 – 18)

Onze vorige confrontatie tegen een staartploeg was slecht afgelopen, dus waren we nu dubbel gemotiveerd om er iets van te maken. Remi kon in dit eerste kwart zich helemaal uitleven en scoorde vlot (11p), en dit met gewone korven, vrije worpen en zelfs één driepunter. De rest van de ploeg liet zich ook niet onbetuigd, en vooral defensief speelden we sterk. Okido lukte slechts 8 punten, waaronder dan nog twee driepunters (1°Kw.: 20/8) .

In het tweede kwart werd onze score verdeeld onder 7 spelers, en konden we met 18/10 onze voorsprong nog iets uitdiepen (Rust: 38/18) .

Na de rust hadden onze tegenstrevers hun verdediging bijgesteld. We scoorden iets moeilijker, maar dat telde voor onze bezoekers dubbel. Na 13/5 lagen we 28 punten voor en was de match gepeeld (3°Kw.: 51/23) .

In het vierde kwart speelden we blijkbaar zonder stress verder, en dat was te zien aan het open spel dat nu door beide ploegen opgevoerd werd. Jonas was de afwerker van dienst, en met 22/17 sloten we de wedstrijd winnend af .

Glenn Brabants 4-3, Filip Leemans 6-0, Nick Hedeman 2-8, Wouter Op de Beeck 0-4, Wim Teugels 3-0, Jonas Van Boxel 3-6, Mathias De Decker 5-0, Remi Vandenbroeck 11-6, Michiel De Keyser 2-8, Christophe Leysen 2-0.

Vrije worpen: 16/19 (Remi 6/6, Jonas 5/5) = 84%