top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar B – Okido D 73 – 40 (38 – 18)


Onze vorige confrontatie tegen een staartploeg was slecht afgelopen, dus waren we nu dubbel gemotiveerd om er iets van te maken. Remi kon in dit eerste kwart zich helemaal uitleven en scoorde vlot (11p), en dit met gewone korven, vrije worpen en zelfs één driepunter. De rest van de ploeg liet zich ook niet onbetuigd, en vooral defensief speelden we sterk. Okido lukte slechts 8 punten, waaronder dan nog twee driepunters (1°Kw.: 20/8) .

In het tweede kwart werd onze score verdeeld onder 7 spelers, en konden we met 18/10 onze voorsprong nog iets uitdiepen (Rust: 38/18) .

Na de rust hadden onze tegenstrevers hun verdediging bijgesteld. We scoorden iets moeilijker, maar dat telde voor onze bezoekers dubbel. Na 13/5 lagen we 28 punten voor en was de match gepeeld (3°Kw.: 51/23) .

In het vierde kwart speelden we blijkbaar zonder stress verder, en dat was te zien aan het open spel dat nu door beide ploegen opgevoerd werd. Jonas was de afwerker van dienst, en met 22/17 sloten we de wedstrijd winnend af .

Glenn Brabants 4-3, Filip Leemans 6-0, Nick Hedeman 2-8, Wouter Op de Beeck 0-4, Wim Teugels 3-0, Jonas Van Boxel 3-6, Mathias De Decker 5-0, Remi Vandenbroeck 11-6, Michiel De Keyser 2-8, Christophe Leysen 2-0.

Vrije worpen: 16/19 (Remi 6/6, Jonas 5/5) = 84%

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve

bottom of page