top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar B.B.C. G10 B - BC Cobras Schoten-Brasschaat G10 B


Onze mics ondergingen een ware transformatie deze wedstrijd. Dus als ik héél enthousiast schrijf hebben we het aan hen te danken.

Q1 we starten stevig aan de wedstrijd. Iedereen was duidelijk wakker en wilde volgens mij aan het thuispubliek laten zien wat we al kunnen. We geven gerichte en goede passen en lijken zekerder van wat we doen. We verdedigen goed en winnen het eerste deel van de Q.

Het 2de deel starten we opnieuw hevig en kunnen we toch lang stand houden. We zijn gretig naar de bal en ook de rebounds zijn meeral voor ons. We dribbel nog iets te veel zonder duidelijk doel maar we zoeken toch ook de vrije man. Knap werk ! De andere ploeg speelt iets doelgerichter.

(2-8)

Q2 starten we terug sterk en kunnen we mooie scores maken. We blijven gretig op de bal waardoor we de andere ploeg verwarren. Soms iets te heftig en dus maken we hier en daar een foutje (4). Maar de andere ploeg komt niet tot scoren en dus is deze Q voor ons.

Het 2de deel van deze Q worden onze dubbele dribbels, loopfouten en middellijn wel afgefloten.

Maar we gaan dus met een sterk gevoel de rust in. (4-3)

Q3 starten we iets minder zeker. We laten nu zelf de bal ontfutselen en de andere ploeg speelt op zijn kracht en snelheid. Ze maken nu ook meer fouten en dus krijgen wij 4 vrijworpen. Deze werden omgezet met een 3op4. Mooi ! We herpakken ons en gaan samen voor de goals. Alle spelertjes spelen met lef en dribbelen tot aan onze aanvals zone. Snelle flitsende acties en samenspel brengen deze Q op een gelijkspel. 2 spelertjes moesten wel vervangen worden door een stevige val. Om maar te zeggen dat we er stevig stonden ! (8-8)

Q4 lieten we onze verdediging wat slordiger. We bleven basketten en speelden zeker goed mee. De ander ploeg scoorde beter maar waren in hun spel daarom niet heviger. We kwamen niet meer tot scoren al creëerden we zeker de kansen. De rebounds waren meer voor de tegenpartij. Spijtig genoeg onder hun eigen doel. Tot het einde hebben we gegeven wat erin zat ! (0-10)

Deze match stonden er geen microben op het veld. Het was echt Telstar, One team !

Proficiat mics, jullie hebben het thuispubliek een mooie wedstrijd laten zien. En een TROTSE coach.

Spelers: zo mooi te zien dat alle spelertjes erbij willen zijn. En dat we voor elkaar supporteren.

Tristan, Emily, Ben, Sam, Kas, Louay, Jordi, Mani, Senne, Jorn, Tawfik.

Bedankt aan de ouders voor de helpende handen (klok, was, toog,..)

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page