top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Horticult Kontich Wolves G10 A - Telstar B.B.C. G10 B


Zaterdag een ritje naar Kontich. Sommige mics hadden blijkbaar nog wat last van de saturday blues.

Q1 speelden we heel goed mee. De 2de helft van deze Q konden we zelfs het overwicht houden in de rebounds.

Q2 vielen we terug in onze te lange dribbels en minder goede passen. Dit leidde tot veel balverlies. Toch konden we zelf ook de bal ontfutselen van de tegenpartij en zijn we stilaan naar een samenwerkend team aan het groeien. Ook het zelfvertrouwen groeit aan.

Q3 mocht Ben zijn vrijworpen mooi binnen werpen en kon Tristan in een mooie lay up gaan. Ook Jordy en Senne hebben enkele doelpogingen ondernomen maar iets te onstuimig. Kas heeft zeker de bedrevenheid om de bal over te brengen al is het dan wat.... Maar om het met zijn woorden te zeggen "coach Veerle, jij geeft goede tips" dus dat komt goed.

Q4 hebben we nog eens alles gegeven qua inzet. We werkten hard zeker voor rebounds en snelle dribbels. Ook stoorden we als de tegenploeg een aanval wou starten waardoor we zelf in aanval konden vertrekken.

En zelfs na een hint aan de arbitters dat ze loopfouten mogen afblazen of iets strenger mogen zijn, zullen we zelf hard moeten werken om het balwandelen eruit te krijgen.

Een evenwichtig matcheke in een toffe sfeer! En de mics tja, die hebben fun altijd !

Spelers: Kas, Louay, Jordi, Senne, Tawfik, Ben, Sam, Emily, Tristan, Jorn

Kon niet meespelen: Mani, Daan

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page