top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

BBC Musketiers Vremde Vzw G10 A - Telstar B.B.C. Mechelen G10 B


In Vremde troffen we een gelijke tegenstander. Ook zij staan aan de beginselen van het basket.

Het werd een leuk matcheke waar wij duidelijk wat te braaf zijn.

1ste quart speelden we zeker mee. We vergeten wel wat we moeten doen op het veld en spelen nog teveel "op de bal" gericht. Teveel dribbelen, naar de bal toelopen, tekort op de bal staan om passen te kunnen geven. De balverliezen zijn het gevolg. Soms zijn we ook te afwachtend. bvb. als we een pas moeten ontvangen...

2de quart lieten we onze tanden al iets meer zien. We konden scoren en we zorgden er beter voor dat zij niet kunnen scoren. Louay nam het voortouw waardoor de anderen ook meer de bal konden afpakken. Mooie gelijke score dus !

3de en 4de quart werkten we samen. Het is nog moeilijk om de juiste pas te geven maar we zoeken onze ploeggenootjes wel. Ook voor de rebounds werd hard gewerkt. De andere ploeg werd ook iets beter waardoor we onzelf echt moesten tonen. We vergaten wel onze verdediging wat en ook hoe.

Er volgden enkele steals van Senne, passen naar ploeggenoot onder de goal van Tawfik, de transitie dribbels van Ben en Kas tot onder de goal, de mooie pivoteerbeweging van Emily, de one-on-one moves van Tristan, Sam zijn doelpogingen en Jorn die de tussen 2 afdwong.

Onze microben hebben zeker hun plezier in de match gehad en helpen elkaar op en naast het veld. Iedereen heeft meegespeeld wat het extra leuk maakt.

spelers: KAS, TAWFIK, BEN, SAM, SENNE, TRISTAN, LOUAY, EMILY, JORN.

Konden niet meespelen: Mani, Jordi

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page