top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Aartselaar BBC G10 A - Telstar B.B.C. Mechelen G10 B


Om 11u vertrokken we richting Aartselaar met 7 spelers. Gelukkig kregen we wat versterking anders hadden we maar met 5 spelertjes geweest. Louay kwam ook nog aan en dus hadden we wat reserve op de bank zitten.

We begonnen aan een wedstrijd die al uitgeschreven stond. Als je naar de titel kijkt, weet je al dat we weer mochten opboksen tegen een sterke A ploeg. Als coach sta je dan aan de kant en wil je ze zo graag helpen..

De eerste helft botsten we aan de middenlijn steeds op een "Gele muur". Wat onze mics ook probeerden of welk spel de coach ook wou meegeven, we geraakten niet verder dan 2m voorbij de middenlijn. Onze mics werden meermaals overklast in spel, kracht, grootte en gewicht. Ze werden bij momenten gewoon opzij gezet of zelfs van het veld gedrukt. Onze "boekvrouw" had als debuut veel werk om alle scores te noteren..het ging zelfs verder dan het blad :/

Motiverende speeches: blijven spelen, niet naar de score kijken, blijven proberen en werken.

De 2de helft had de coach met de coach van Aartselaar een begripsakkoord getroffen. Zijn spelers kregen extra speelregels opgelegd. x-aantal passen voor score, een aangeduide speler mocht enkel scoren en verdediging opstellen binnen driepunter ipv aan de middenlijn. Oef ! En dank aan deze coach.

We begonnen aan de 2de helft onder het motto:

JE VERLIEST ALLEEN ALS JE HAD KUNNEN WINNEN !

We kregen iets meer speelruimte. Maar de overklassing in de eerste helft had al zijn werk gedaan. Onze mics waren lichtelijk onder de indruk. Toch werden enkele mooie passes opgemerkt. Met momenten verdedigden we goed en hebben we het hen moeilijk gemaakt. Tristan zette zijn vrijworp mooi om. De mics zijn sportief gebleven en ja...we moeten nog veel leren.

Bedankt aan alle ouders voor jullie betrokkenheid en aanwezigheid. Blijf jullie mic mee aanmoedigen want ze verdienen het ! Hop naar de volgende ...en jawel weer een "A"ploeg..

Spelers: Tristan, Emily, Louay, Mani, Senne, Sam, P & S

Coach Veerle

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page