• Coach Lieve

Telstar – Coveco Niel A 40 - 78 (18 – 42)


De eerste match van het nieuwe seizoen was goed verlopen, en ze mochten opnieuw thuis aantreden, dan moesten we de mooie inspanning van vorige week proberen verder te zetten. We begonnen zeer goed. Onze tegenstrever klopte op alles wat bewoog (de woorden van hun coach) en wij zetten de vrije worpen behoorlijk om in punten (1°Kw.: 13/11) .

Na een paar sermoenen van hun coach, verdedigde de spelers van Coveco nu wel op een correcte manier en we geraakten er niet meer door. Dat kan gebeuren als je tegen een goede ploeg speelt, maar we gingen daarin berusten en lieten de kopjes hangen. Een zware 5/31 was het gevolg, en ons moreel zakte onder nul (Rust: 18/42) .

Na de rust konden we ons herpakken, en speelden we terug als ploeg. We moesten de bezoekers wel als onze meerdere erkennen, maar we speelden zelf terug op onze waarde. (3°Kw.: 32/64) .

Het vierde kwart was vergelijkbaar met het vorige, en we speelden de wedstrijd mooi uit. Spijtig van dat tweede kwart waarin we de pedalen en nog veel meer verloren, anders hadden we het deze sterkere tegenstander misschien nog moeilijk kunnen maken .

Gus Somers 6-6, Gus Matthys 5-6, Courage Owieadolor, Renee Van Eyken 5-6, Sien Debeuf, Roberto Van den Hende 0-4, Arif Soivosyüksel, Sarkis Hovhaisyan 2-0.

Vrije worpen: 10/18 (Gus Matthys 7/8) = 56%.

#20182019

10 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 BBC Telstar Mechelen