top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

U10B Uitwedstrijd tegen Olicsa Antwerpen G10C


Gisteren mochten we nog eens naar centrum Antwepen voor een matcheke met onze Mics. De beste plaats qua parking. Door andere bezigheden was deze coach niet volledig toegewijd aan haar team. Een goed georganiseerd ouderteam ving alles perfect op zodat iedereen er geraakte en ook terug thuis geraakte. En datzelfde team ouders neemt de zorg zo goed op dat zelfs de opwarming opgestart was.

Slang ? oeps Slang ? ...dan maar improvisatie. De assistent coach Kyllian werkte de slang verder perfect uit en stuurde het team van op de bank. En zo verliep ook de wedstrijd. Hadden we misschien allemaal wat last van de warmte ?

In defense werden we te makkelijk voorbij gelopen. Passen kwamen niet op zijn plaats en slecht getimed. Afwerking mankeerde en dus was het niet ons beste match. Onze inbounds waren een beetje futloos. Zelfs "Go" roepen lukte echt niet tenzij de coach hielp. Op snelheid spelen lukte ook niet als anders en druk zetten op de tegenpartij was geen optie door hun quickness.

De 2de helft moesten we dan nog zonder Marten spelen die zich pijn deed bij de opwarming in de break. Toch hebben we ons de 2de helft beter geweerd. Af en toe kwam er een mooie individuele en ja ook soms een collectieve actie uit.De tegenpartij zat spijtig genoeg al in de winnende drive...

Hop naar de volgende wedstrijd ..en de trainingen terug met PIt!!

spelers: Lenne, Marten, Eliot, Janne, Liam, Samuel, Patrick, Marthe

Coach en assistent Coach : Veerle en Kyllian

En een ongeweldige dank aan mijn rechterhand Jessie met het goed draaiend ouderteam.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page