top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

U10B Uitwedstrijd Basket Willebroek zaterdag 24 maart 2018 om 9:00


Met 6 spelertjes zouden we vertrekken naar Willebroek. Chiro weekend en griep zorgden voor afwezigen. Uiteindelijk werden het dan 5 spelertjes.

Een slang hadden we niet nodig. Onze mics lieten zien hoe zij basket spelen. Zelfs met een goal dat schuin afhangt scoren we blijkbaar makkelijker. De oude borden maakten ook dat eens het bord geraakt, de bal een dood voorwerp werd en dus in doel viel. Voor Janne een goed hulpstuk :-)

We speelden snel en met vlotte passing. Het overwicht dat we hadden in rebound en defense maakte het een leuke wedstrijd. De samenwerking bij onze 5 microben zorgden voor een mooi basketspel van de eerste tot de laatste minuut. Het vertrouwen en spelplezier dat ze voor elkaar hebben is elke grote sporter waardig!

De laatste periode viel de vermoeidheid al een beetje op. Eerlijk, deze 5 kanjers hebben zich zo hard gegeven dat ze recht hadden op 'vermoeidheid'. Knap gasten !

Spelers: Lenne, Jelle, Janne, Patrick, Samuel

coach Veerle - Foto en Filmateriaal Fred (op de jeugdpagina's van telstar)

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page