top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

U10B Uitwedstrijd Essense Esbac G10A zaterdag 10 maart 2018 om 12:30


Even naar het verre Essen om een matchke te spelen. We zijn zelfs even internationaal gegaan om er te geraken :-)

We zijn toegekomen met een vrouwenclubje (dank dames), 5 spelers en 1 assistentcoach. De coach stond dan wel eerst tussen gymnasium attributen om dan toch haar ploegje in een ander sporthal terug te vinden.

Een slang opmaken zat dit weekend niet in mijn taken. De bank bleef nogal leeg buiten onze assistent coach dan. Ook de supportersbank had weinig paars minded volk. De tafel daarentegen des te meer. Jan en zijn kids hebben in de 2de helft de supportersbank de eer aangedaan.

Al snel bleek dat het een leuk matchke zou worden voor elk van ons. We speelden heel mooi samen, zelfs iets te veel van het goede. De afwerking ging ook zeer vlot. Misten we toch dan was bijna elke rebound voor ons.

De coach focuste zich dan maar op onze defense. Tussen man en goal verdedigen is niet zo duidelijk. We lopen heel vaak tussen man en bal. We verdedigen ook nog iets te vaak op de bal wat resulteert in fouten.

Om de uitdaging er wat in te leggen vroeg de coach om minstens 1 Give 'nd Go te spelen. Op training is het altijd makkelijk natuurlijk, LOL. Gezegd zijnde ze hebben het geprobeerd.

Dan heeft de coach een beetje met de verdediging 'gescrambled'. De mics hadden het iets te rap door en hebben het dan maar onderling 'ge-unscrambled'.

Het was een leuk matchke om te spelen, om te zien en de supportersbank veerde op als dan toch eens gescoord werd voor Essen. Dus iedereen blij. Iets te makkelijk voor ons zolang we op snelheid kunnen blijven spelen. Vooral : de teamspirit was héél goed. De scores ook.

Goed gedaan Mics !

Spelers: Lenne, Marten, Liam, Eliot, Kasper (onze x-tra)

coach Veerle

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page