top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

U10B Thuiswedstrijd tegen BBC Schelle G10B zaterdag 3 maart 2018 om 14:30


Nadat de Mics A een match tegen 2de jaars gespeeld hebben komen wij uit tegen dezelfde ploeg maar dan de eerste jaars.

We beginnen zeer sterk en spelen heel goed samen om tot een leuk resultaat te komen. De woorden van coach Veerle 'Niet teveel dribbelen' en 'Niet te snel shotten' zorgde op een bepaald moment wel om een grappig gegeven. 4 passen onder de goal..hmmm.

De storm wordt goed gelopen en ook de side en down inbound hebben we uitgevoerd. Niet altijd zoals moest maar de intentie was er wel.

De eerste helft was geen probleem voor onze microben. Blijft wel het punt dat scoren van de 1ste doelpoging een 'doelstelling' moet worden. Werken op shottechniek ? Een stevige defense over de middellijn maakte dat we snel in tegenaanval kunnen gaan. Het overwicht in lengte maakte dat we de rebounds konden pakken. Maar de eerste helf was vooral een periode van een zeer sterke inzet van elke speler. 12-4 en 19-2

De 2de helft kon de andere ploeg zich beter organiseren. Onze snelheid en goed passenspel bleef overeind. De defense tussen man en goal verdient onze aandacht alsook een hulpdefense. Iets wat Elias heel goed uitvoert ! Jelle en Elias hebben heel goed meegespeeld en hebben zeker genoeg zelfvertrouwen naast de 2de jaars. Enkele fastbreaks mooi afgewerkt bracht ons op een positief resultaat. 20-0

De laatste Q 1ste periode werden we even naar huis gespeeld. Te traag in defense, aanval kwam nog snel op gang maar we konden niet afwerken. Iets wat de tegenpartij wel heel goed deed. Eens onder de goal scoorden die gasten van de tegen partij alles. De inzet was er wel...kunnen we dit nog in de laatste 10' rechtzetten ? 0-10

Lenne ging er volledig voor maar met 2 puntjes hebben we deze Q moeten afgeven. 10-12

Op Schelle spelen we tegen de 2de jaars. Die hebben een perfect shot, spelen give en go en zijn snel...No pressure, als iedereen zijn boke choco eet !

Spelers: Jelle, Lenne, Liam, Marten, Eliot, Elias, Janne, Patrick en Samuel.

Coach Veerle

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page