top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

U10B Thuiswedstrijd tegen Essense Esbac G10A


Vandaag speelden de microben B hun 1ste match zonder Kyllian. Hij gaat zich vanwege geplaasterd de kunst van de klok aanmeten. Ook Liam en Marthe moesten verstek laten gaan. Gelukkig kregen we versterking van de microben A: Jelle en Elias.

Voor we de opwarming konden aanvatten waren er wat technische probleempjes. Maar kijk, we zijn niet enkel een geweldige ploeg op het veld. Neen, we hebben ook nog eens MEGA geweldige papa's ! Ook zij hebben gescoord want zoon- of docherlief was zo trots als ze jullie bezig zagen.

Probleem dus opgelost met creatief denken :-)

We begonnen de wedstrijd en konden stevig starten. Met enkele steals, knappe rebounds, de STORM goed uitgespeeld en knap verdedigend werk voelden we in de eerste helft de glorie strelen. Héél knap passenspel en vooral wat onze coach heel graag ziet: We speelden als 1 ploeg !!

Karakter, lef, samenwerken en veel inzet gecombineerd met basketspel = Magie !

Als coach mag ik dan de complimenten horen en ik kan enkel zeggen: Merci gasten. Jullie zijn DE MICS B :-)

Met de glorie op zak vergaten we blijkbaar dat we nog een helft moesten spelen. De derde quart viel de inzet wat weg. Verdedigend stonden we niet meer juist in positie. En de tegenpartij vond zijn spel terug. Rebounds die we lieten gaan, loopfouten, minder goede passen en ook te veel stilstaan. De 2de helft van deze Q was de inzet terug maar we konden het tij niet meer keren.

De 4de Q haalden we opnieuw resultaat uit een knappe en stevige verdediging. We konden onze doelpogingen ook afwerken en jawel knap loopwerk van iedereen !

Spelers: Marten, Janne, Lenne, Eliot, Patrick, Samuel, Jelle, Elias.

Coach Veerle

Ook een klein bloemetje naar de mama's: bedankt voor weeral een geweldige organisatie in taken, de kleding, versterking, enz. En coach Lieve met Kyllian voor het klokwerk.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page