top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

U10B Uitwedstrijd tegen Fellows Ekeren BBC G10A


De griep en de afwezigheden hebben ons tegen gewerkt.

We vertrokken met 7 spelertjes naar Ekeren. Dat het geen gemakkelijke wedstrijd ging worden werd gauw duidelijk.

Ondanks een goede inzet van iedereen zag je het verschil. Heleen die ons kwam versterken kent ons spel (nog) niet en anderen ontbreken fysiek en spelinzicht (voor een microob) door te weinig training. De storm werd goed gelopen maar niet goed gespeeld. Te laat passen of niet.

Niet iedereen heeft al genoeg kracht voor het gooien of ontvangen van de bal.

Spijtig dat we soms teveel voor persoonlijke scores gaan en te weinig vertrouwen in onze ploeg genootjes hebben. Alleen kan je nu éénmaal geen wedstrijd spelen. Het moet fun voor alle mics zijn. Dan moeten de vlindertjes ook even gaan slapen.

Coach Veerle probeerde dan maar om haar spelertjes te sturen anders dan ze gewend zijn. en kijk...Ondanks dat we het wat moeilijker hadden op het veld namen we toch de verdediging beter in handen en zochten we naar de 'open' speler. De 15 en 12 werden beter uit het spel gehouden.

Nu nog elke kans om te scoren leren benutten door beheerst naar de ring te gooien.

Het was een goede les in teamspirit en negeren van een scorebord. Je best en inzet geven tot het einde en dus vermelden we ditmaal maar geen scores.

Als coach moedig ik enkel een positieve houding in de ploeg aan en is het vooral belangrijk dat alle microobjes de glimlach op hun snoet houden.. ook de ouders, coach en tegenpartij.

Vanaf vandaag hebben jullie een Coach en assistent Coach. Kyllian heeft zijn arm gebroken en kan dus niet meer spelen tot einde seizoen. Om hem bij de ploeg te houden zal hij Coach Veerle helpen, als hij wil hé.

Kyllian, je bent een stoere gast en heel de ploeg wenst je een goed herstel toe !!

Bedankt Heleen om met onze ploeg mee te spelen. Je versterking was welkom.

Spelers: Heleen, Kyllian, Eliot, Liam, Patrick, Samuel, Marthe

Coach Veerle

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page