top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

U10B Thuiswedstrijd tegen Olicsa Antwerpen


Met zes 2de jaars microben en de versterking van Elias begonnen we aan de wedstrijd.

De eerste Q vonden we onze plaats op het veld en scoorden we behoorlijk. Ook de defense was stevig en soms werden we teruggefloten door ploegarbitter Jan. We stapelden enkele foutjes op waardoor we sneller 'breed' en 'groot' moesten verdedigen in plaats van op de bal. Niet makkelijk als de tegenpartij 2 kleinere vinnige spelers heeft. 10-2

De tweede Q werden we terug dribbelziek en verloren we te snel de bal aan de tegenstrever. Ook de inbounds liepen niet helemaal zoals het moest. Teveel in handen van de tegenstrever. De eerste helft van deze Q kwamen we spijtig genoeg genoeg niet tot scoren. Gelukkig de anderen ook niet dankzij onze sterke verdediging. De 2de helft speelden terug een passenspel. Iets te slordig waardoor de tegenpartij snel in tegenaanval kon gaan. 2-6

De 3de Q was chaotisch. We speelden niet meer samen, gingen te snel en te hevig in tegenaanval.

passen werden te hard en slordig gegeven. En opnieuw waren de iets te vinnige spelertjes van de tegenpartij paraat. We werkten gelukkig wel af maar ook aan de andere kant werd iets te vlot gescoord omdat onze defense niet meer stevig was. De inzet was groot genoeg om deze Q toch binnen te halen 15-12

De 4de Q was de vermoeidheid voelbaar. We speelden niet meer gefocussed. We bleven hard werken maar foutieve inbounds, wachten op de bal, willen dribbelen door een verdediging en slechte passen . Rebounds die we lieten gaan en fouten in defense onder de goal. Ook het samenspel verliep te stroef..4-22

Een match vol inzet en hard werk. Te chaotisch soms maar met mooie scores. Ook de vrijworpen werden rustig en goed genomen. De samenwerking in defense was mooi om te zien. De kleine vinnige tegenspelers kregen zeker geen vrijspel !

Met dank aan Elias die goed meegespeeld heeft en onze loopsystemen goed vast had.

Dikke pluim !

Spelers : Kyllian, Janne, Lenne, Marten, Patrick, Samuel, Elias

Coach Veerle

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page