top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Uitwedstrijd U10B: Nila Nijlen - Telstar bbc


De microben van ploeg B hebben in Nijlen laten zien dat ze een echt team zijn.

.Samenwerken en samen fun beleven in het spel, ze kunnen het verdomd goed !

Onder de goal werden héél goede en mooie passen gegeven. Dit was echt BASKETBAL !

Ze vonden elkaar in aanval zodat scoren vlotter verliep. Door samen te trainen en samen te spelen groeit er een vertrouwen binnen de ploeg. Ook zie je bij de mics het zelfvertrouwen groeien per game. So Cool !

De 1ste Q zagen we het resultaat van trainen aan shots onder de goal. Zowaar scoorden we van de eerste keer. Passing ging vlot en we werkten voor onze rebound. In verdediging werkte iedereen hard. 2-12

De 2de Q hebben we aan ons voorbij moeten laten gaan. We werkten nog hard maar het samenspelen lukte iets minder en ook scoren was plots terug een opdracht. Het was vooral de eerste periode in deze quart dat we het moeilijker hadden. Foute inbounds, mindere passen, ...De 2de periode heeft Nila niet meer kunnen scoren. Wij ook niet meer. 10-2

De 3de Q werd er wat harder gespeeld door de tegenstrever. We zijn niet meeglopen in hun spel en zijn als team blijven spelen. We kregen iets meer fouten tegen al speelden we meer fairplay dan de tegenstrever. In verdediging zijn we heel hard beginnen werken. waardoor we snelle aanval konden spelen. Knap en vooral de passing vooruit ! 4-14

De 4de Q was het samenspel even zoek en ook rebound gezien waren we minder aanwezig. We bleven wel nog staan verdedigend. Echter dribbelen tussen 3 man, shots nemen met verdedigers kort en niet kijken naar de vrije man ....tijd voor een Time Out dacht de coach ! We zijn terug meer als team beginnen werken maar konden niet meer scoren. Spijtig want we hadden terug het overwicht in deze Q. 6-6

Een hele mooie wedstrijd om te zien en ik denk dat elke suporter kon genieten. Zo ook deze coach ! Knap mics !

spelers: Janne, Kyllian, Lenne, Samuel, Patrick, Marthe, Liam

Coach Veerle

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page