top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Halle-Zoersel A-Telstar B 69 – 34 (43 – 16)

We waren nog niet goed begonnen en we kregen al een driepunter binnen. Diezelfde speler kon daarna nog driemaal ongehinderd scoren. Dan moet je aanvallend geweldig uit de hoek komen om in de wedstrijd te blijven, en dat was dus niet het geval (1°Kw.: 16/6) .

In het tweede kwart bleek dat de thuisploeg nog een snelle pocket aanvaller had, die nu zijn beurt gekomen achtte en met 12 punten (waaronder 2 bommen) het laken, en het kwart (27/10) naar zich toe trok (Rust: 43/16) .

Na de rust was iedereen wakker en bij de les. We verloren ook dit kwart (weliswaar nipt), maar we lieten zien dat ook wij iets kunnen op een basketveld. Een kwart verliezen met 1 punt (14/13) is spijtig, maar kan altijd gebeuren (3°Kw.: 57/29) .

Het vierde kwart was een maat voor niets. Vooral aanvallend bakten we er niets meer van, en Halle-Zoersel won met meer dan het dubbele van onze punten, zonder echt verbluffend te zijn .

Sven Lenaerts 0-1, Nick Hedeman 5-0, Wouter Op de Beeck 4-5, Tim Geeraerts 0-2, Mathias De Decker 3-2, Remi Vandenbroeck 2-4, Christophe Leysen 0-2, Tristan Baguet, Bart Bruggeman 0-2, Lucas Mahieu, Anass Mokhless, Duncan Labyn 2-0 .

Lay-up 0/4 (0%), 2pt inside 5/11 (45%), 2pt outside 6/30 (20%), 3pt 1/11 (9%) = 21%

Vrije worpen: 9/16 (Remi 4/6, Mathias 3/6) = 56%

4 aanv.rebounds (Mathias 3), 18 verd.rebounds (Mathias 7, Bart 4), 25 balverliezen, 10 steals (Wouter & Anass 2), 1 assist (Remi), 0 block shots.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve