top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

U10B MATCH 21/10: RED VIC WILRIJK - BBC TELSTAR


Gisteren vertrokken we met 9 richting wilrijk. Goed op tijd aangekomen maar bij Wilrijk zat het time management niet volledig goed ! Gelukkig want één warhoofdje was zijn basketschoenen vergeten :-) We hadden dus nog wat tijd voor enkele ploegfoto's.

Om 17.00u konden we de opwarming aanvatten. Iets te kort maar gelukkig was iedereen al actief door het wachten :-)

Onze microben 2de jaars leerden in de voorbije weken enkele loopsystemen. Dit was volgens de coach de wedstrijd om ze te lopen. De STORM, SIDE en DOWN startend van een inbound actie hebben duidelijk nog wat oefening nodig. Niet iedereen vindt onmiddellijk de klik of zijn plaats. we hebben er wel enkele goals uitgehaald.

De eerste Q speelden we mooi samen. We waren gretig en snel. Scoren ging moeizaam maar we pakten wel alle rebounds zodat we konden blijven proberen. Uiteindelijk moet het dan toch lukken, niet ?

De tweede Q kregen wat meer tegenstand. De tegenstrever vond zijn snelheid en moest maar 1 poging naar de goal gooien om te scoren. Een verschil....

De derde Q begonnen we iets slordiger te passen en wilden we zelf te veel dribbelen. Ook het ploegspel zakte wat weg. We bleven wel op tempo spelen, rebounds nemen, goed verdedigen en ook de steals waren talrijk.

De vierde Q hebben we iets beter 'afgewerkt'. Het ploegspel kwam terug, we wonnen aan vertouwen in elkaar en we verdedigden heftig. In verdediging speelden we plots ook als 1 blok. We lieten de tegestrever niet meer voorbijlopen. Hier en daar hebben we dan wel een fout gekregen. Maar ook de tegenstrever maakte fouten waardoor we vrijworpen konden afwerken.

'afwerken' : mooie shots nemen met tot doel te scoren !

Dit is het verslag van een tevreden coach. Knap gedaan Mics !

spelers: Lenne, Kyllian, Eliot, Maarten, Liam, Janne, Marthe, Patrick, Samuel

microben 2de jaars

microben 2de jaars met coach Veerle

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page