top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar B–Z.K.Diamonds D 51–55 (19–32)

We begonnen erg lusteloos aan de wedstrijd. De bezoekende nr6 en nr12 konden dan ook tamelijk vrij hun ding doen (elk 9 p) en we keken al tegen een achterstand aan alvorens de match goed begonnen was (1°Kw.: 12/20) .

Het tweede kwart werd nog erger. Gelukkig werkte dat inspirerend voor de Diamonds, want ook zij begonnen zeer onzorgvuldig te acteren. Ze lukten wel twee bommen, anders hadden we dit kwart (7/12) misschien nog wel gewonnen (Rust: 19/32) .

In het derde kwart was er hier en daar een lichtpuntje te bemerken, en we konden hun score beperken. Maar ons afwerkingspercentage bleef (13/15) ook heel laag (3°Kw.: 32/47) .

Het vierde kwart leek eindelijk op een basketmatch. We haalden evenveel punten als in de hele eerste helft, en door hard werk in verdediging konden we dit kwart (19/8) binnen halen. Als iedereen gefocust en bij de les was gebleven tot het einde maakten we nog een goede kans om, zelfs deze match, winnend af te sluiten. Kun je denken wat er zou kunnen gebeurd zijn moesten we 4 kwarts gefocust zijn, met meer vertrouwen en zorgvuldig spelen .

Sven Lenaerts 4-0, Glenn Brabants 2-0, Nick Hedeman 2-12, Wouter Op de Beeck 0-4, Tim Ballon 2-0, Mathias De Decker 2-0, Remi Vandenbroeck 1-9, Tristan Baguet 4-2, Bart Bruggeman 0-3, Lucas Mahieu 0-2, Duncan Labyn 2-0 .

Lay-up 8/14 (Tristan 2/2), 2pt inside 5/17 (Wouter 2/4), 2pt outside 6/26 (Nick 3/7), 3pt 2/6 (Nick 2/2) = 33%

Vrije worpen: 7/13 (Remi 6/7) = 54%

10 aanv.rebounds (Tim 3), 16 verd.rebounds (Tim 4, Remi 3), 11 balverliezen, 12 steals (Nick 4, Glenn 3), 2 assists (Glenn, Tristan), 1 block shot (Tim).

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve