top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Thuiswedstrijd U10B tegen Red Vic


Vandaag ontvingen we 5 tegenspelers van Red Vic.

Wijzelf waren bijna voltallig en kregen nog versterking van 1ste jaars Fons en Heleen.

Marten moest op het laatste moment afzeggen. De vingertjes zijn nog iets te gevoelig om te spelen maar niet om te supporteren :-)

We zijn de wedstrijd goed gestart. Door de weinige tegenstand die we ondervonden, konden we goed samenspelen. Mooie passen, goed samenspel, actief op de bal...we werkten samen als een ploeg. Vooral zie je dan minder zekere spelers openbloeien. En wat de coach ook op haar bord tekent we speelden vooral basket. We zijn dan ook gewonnen maar beter nog we waren 'One Team'!

Spelers: Lenne, Janne, Kyllian, Eliot, Patrick, Samuel, Marthe, Fons, Heleen

coach: Veerle

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page