top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

uitmatch U10B tegen Aartselaar BBC


We begonnen zeer gretig aan de wedstrijd. Sterke defense op de bal, afwerking en snelheid. Het baljagen gaf ons dan ook enkele 'fastbreaks' die mooi werden afgewerkt !

Onze rebound liet het wat afweten en ook het ploeg passenspel kwam er niet aan te pas. Aan inzet en wil geen gebrek al hadden enkelen last van de 'zondagmorgen blues'. Lenne en Kyllian trokken aan de kar. Eliot, Marten , Elias en Liam stonden hun mannetjes. Marthe heeft de eerste Q goed meegelopen maar heeft moeite met de focus in een match te houden. De eerste quarter hebben we dan ook in onze zak gestoken.

Na de 2de quarter die we spijtig verloren hebben viel Marten uit. Bal op de vingers, auch !

De derde quarter hebben we nog kunnen afsluiten met een gelijkspel.

De vierde quarter werden we voorbijgelopen maar ook bij ons draaide het niet meer. Het werd moeilijk om de nr. 5 en 11 van de tegenstrever uit de wedstrijd te houden.

Ondanks de teleurstelling van sommige spelers kan ik enkel zeggen wat de supportes zeiden : mooi matcheke om naar te kijken, aan elkaar gewaagd en ze hebben zich gesmeten !

Je kan niet elke match winnen maar wel goed spelen en hard werken. Sportiviteit is de regel ;-)

Spelers: Kyllian, Lenne, Eliot, Marten, Marthe, Liam, Elias (1ste jaars)

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page