top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar B – Hoje A 57 – 73 (27 – 31)

Het eerste kwart was er nog geen vuiltje aan de lucht. We verloren wel, maar mede door een driepunter van Glenn, scheelde het maar één puntje (1°Kw.: 12/13) .

In het tweede kwart waren we voor de punten aangewezen op Mathias (8p), waardoor we Hoje iets te weinig konden verontrusten. En met twee bommen konden ze hun voorsprong met 15/18 nog iets vergroten (Rust: 27/31) .

Het 3de kwart kunnen we beter vergeten. We scoorden 6 punten (één vrije worp, één tweepunter en één driepunter, terwijl de bezoekers 24 punten lukten (3°Kw.: 33/55) .

In het vierde kwart lieten we zien dat wij ook 24 punten kunnen maken. Remi was onder stoom gekomen (10p) en verder scoorde zowat iedereen, maar dit was niet voldoende om nog aanspraak te kunnen maken op een overwinning.

Spijtig van dit derde kwart. En ook spijtig dat we zoveel vrije worpen lieten liggen, hiermee waren misschien wel +/- 12 punten meer te halen, waardoor we (zelfs ondanks dit derde kwart) nog heel kort konden komen. Dit moeten we zeker rechtzetten in de terugronde .

Sven Lenaerts, Glenn Brabants 6-4, Nick Hedeman 2-2, Tim Ballon 1-2, Tim Geeraerts 2-0, Mathias De Decker 12-4, Remi Vandenbroeck 2-11, Bart Bruggeman 2-2, Lucas Mahieu, Anass Mokhless 0-3, Duncan Labyn 0-2 .

Lay-up 7/10 (Remi 3/4), 2pt inside 9/18 (Mathias 3/4, Bart 2/2), 2pt outside 3/20 (Tim G. 1/1, Glenn 1/2, Remi 1/4), 3pt 2/6 (Glenn 2/4) = 39%

Vrije worpen: 13/32 (Mathias 8/13, Glenn 2/4) = 41%

8 aanv.rebounds (Sven & Mathias 2), 18 verd.rebounds (Remi 5, Mathias 3), 18 balverliezen, 11 steals (Sven 4, Glenn 3), 4 assists (Tim B. 2), 1 block shot (Remi) .

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve