top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Microben op Ekeren


Zaterdagmiddag vertrokken we richting Ekeren.

Na wat wachten mochten de mic's van Telstar het veld op. Tijd genoeg om nog wat druivensuiker in de mond te proppen (al is teveel gewoon teveel). De opwarming was kort en even zonder bal.

De eerste 10 minuten namen we het spel goed in handen. Er werd goed op de bal 'gejaagd' en de mic's lieten zien dat ze 'honger' hadden in het spel.

De supporters kregen een opdracht om streepjes te zetten bij elke pas die aan de tegenstrever gegeven werd. Met succes ! Toch zullen ze moeten pompen woensdag :-)

De mic's speelden mooi samen. Iedereen heeft mee kunnen spelen al vergaten we soms naar de goal te werken. Er werd ook hard gewerkt voor rebounds. Met een wondje op de knie, gepijnigde vingers of ribben bleef de inzet beloond met knap samenspel. Scoren ging iets minder vlot..te snel in fast break naar de Goal, scoren met 3 verdedigers of liggend scoren zijn nu eenmaal acties die we nog niet onder controle hebben.

De 'Storm' werd iets te traag gespeeld en miste zijn effect tot coach Veerle begon te tellen. Het snellere passenspel was terug.

Al deden 2 spelers van de tegenpartij ons de moed verliezen er werd gewerkt tot het einde van de wedstrijd.

De opdracht voor de volgende match: verdedigen tussen man en goal, "deuren sluiten".

speelden mee: Lenne, Marten, Euan, Eliot, Kasper, Liam, Kyllian, Axelle, Janne

Coach Veerle en alle supporters aanwezig.

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar 10 B - Musketiers Vremde 10 A

Gisteren waren er enkel Good Vibes in Sporthal Appelaar te Muizen. Onze mics speelden op de kleine velden naast de 2 U8 Ploegjes. Veel bedrijvigheid dus in de sporthal. Met Musketiers Vremde hadden we

bottom of page