top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Makeba C - Telstar B 51 – 48 (25 – 22)

Van in het begin speelde Makeba met het vertrouwen van een thuisploeg. We speelden echter goed mee, alleen was ons afwerkingspercentage een stuk lager. (1°Kw.: 18/13) .

In het tweede kwart ging langs beide kanten het slot er op. We beperkten het puntenaantal van Makeba tot 7 puntjes, maar stonden lange tijd zelf maar met 6 punten. Gelukkig lukte Nick nog op de valreep een driepunter zodat we dit kwart met 7-9 wonnen (Rust: 25/22) .

Het derde kwart speelden we op ons best, maar onze afwerking werd maar niet beter. En als we onze shots zouden volgen hadden we misschien nog een paar keer meer een tweede kans gekregen om toch af te werken. Echter dank zij weer een driepunter van Nick, plus een van Christophe konden we met 11-14 onze achterstand voor het eerst wegwerken, en kwamen we zowaar op gelijke hoogte (3°Kw.: 36/36) .

In het vierde kwart hadden we de overwinning naar ons toe moeten trekken, maar weer bleef ons slecht afwerkingspercentage ons achtervolgen. Nadat Jan eindelijk een van zijn driepunt pogingen zag binnengaan leek het er even op dat we naar verlengingen gingen, maar de thuisploeg was op het einde nog een beetje scherper onder de ring .

Nick Hedeman 5-5, Wouter Op de Beeck 6-6, Tim Geeraerts 2-0, Mathias De Decker 5-2, Jan Poplemon 0-3, Lucas Mahieu, Christophe Leysen 2-5, Josse Gobel 2-5, Kevin Buelens .

Vrije worpen: 6/13 (Wouter 4/4, Josse 1/4, Mathias 1/5) = 46%

3pt 4/23 (Nick 2/5, Christophe 1/4, Jan 1/10) = 17%

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve