top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Stabroek C - Telstar B 69 – 27 (36 – 17)


Van in de start bleek Stabroek een maatje te sterk voor ons. Dank zij inzet en goede wil konden we beletten dat ze naar het dubbele van onze punten gingen (1°Kw.: 17/9) .

In het tweede kwart konden we hun topscoorders van het vorige kwart droog zetten, maar blijkbaar kon Stabroek nog een ander blik schutters opentrekken. we liepen in de stand juist één kwart achter, en het dubbele van de punten werd overschreden (Rust: 36/17) .

Na de rust zakte het moreel van onze troepen naar beneden. We konden geen vuist meer maken, en de thuisploeg op hetzelfde niveau verder acteren, met een 15/5 als resultaat. (3°Kw.: 51/22) .

Het vierde kwart was met 18/5 een kopie van het vorige. We zullen deze match maar zo vlug mogelijk vergeten, zodat dit resultaat niet in de hoofden blijft hangen .

Nick Hedeman 3-0, Wouter Op de Beeck 2-0, Tim Ballon 3-2, Mathias De Decker 1-3, Jan Poplemon 0-2, Louis Zwaan, Christophe Leysen 2-0, Josse Gobel 4-3, Dennis Van den Bosch 2-0, Lucas Mahieu, Kevin Buelens .

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve

bottom of page