top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar B – Makeba C 46 – 38 (29 – 20)

Wat zich aankondigde als een moeilijke match, startte helemaal anders. We begonnen zoals het hoort, maar ook niet echt super. Makeba daarentegen was even de kampioen van de gemiste kansen, en zo kwamen we (te) gemakkelijk aan de leiding (1°Kw.: 15/4) .

Dit kon niet blijven duren, en dus kwam er meer evenwicht in de wedstrijd. Er werden ook meer fouten gemaakt, maar de hieruit volgende vrije worpen werden door ons (1/8) zeer slecht benut. Hiervan konden onze bezoekers profiteren (14/16), en ze kwamen tot op 6 punten. Gelukkig kon Jan op de buzzer nog een driepunter binnen knallen om toch met een iets comfortabelere voorsprong de rust in te gaan (Rust: 29/20) .

Na de rust konden we onder deskundige leiding van Josse (14/9) onze voorsprong nog iets verder uitdiepen (3°Kw.: 43/29) .

Het vierde kwart werden de rollen omgedraaid. Verdedigend werd er (gelukkig) nog behoorlijk gewerkt, maar aanvallend werden wij nu de pineut. Geen enkele tweepunter en 0/4 op de vrije worpen. Jan kon nog wel een bom binnen leggen, zodat de nul (3/9) toch nog verdween .

Nick Hedeman 5-0, Wouter Op de Beeck 2-4, Tim Geeraerts, Mathias De Decker 3-0, Jan Poplemon 6-3, Louis Zwaan 4-0, Christophe Leysen 4-0, Josse Gobel 5-6, Kevin Buelens 0-4 .

Vrije worpen: 8/23 (Wouter 4/4) = 35% ?

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve