• Coach Lieve

Berlaar B - Telstar B 51 – 66 (21 – 42)


Vandaag wilden we toch graag de drie punten meenemen, dus iedereen gefocust van in het begin, en dat was te merken aan ons spel en onze inzet. De stand bleef even in evenwicht, maar drie korven op rij van Nick en een driepunter van Kevin brachten ons op voorsprong (1°Kw.: 10/17) .

In het tweede kwart begon Tim aan zijn reeks blokshots (plus veel andere verdedigende hoogte puntjes), en Glenn lukte twee bommen. De thuisploeg moest fouten maken om onze vloeiende aanval af te stoppen, en hieruit volgde 7/9 punten uit vrije worpen. Dit alles bracht ons met 11/25 met het dubbele van de punten aan de leiding (Rust: 21/42) .

Het derde kwart begon de thuisploeg met een 8-0, maar eens het verrassingseffect weg was kwam het gloriemoment van Nick. Zes keer werd hij gelanceerd door een van zijn ploegmaten, en zes keer sprintte hij de ziel uit zijn lijf tot aan de overkant tot hij er bijna purper van uitsloeg, maar het bracht wel 12 punten op (3°Kw.: 31/58) .

Het vierde kwart was er eigenlijk teveel aan, wegens de grote voorsprong (en de opkomende vermoeidheid) zachte onze focus in elkaar. Berlaar kreeg meer ruimte, voelde alles meer en meer lukken en ging er terug volle bak tegenaan, terwijl wij al aan het dromen waren van een warme en deugddoende douche. Dit gaf 20/8 als resultaat, maar dit kon niet verhinderen dat we toch nog vlot en oververdiend met de overwinning gingen lopen .

Glenn Brabants 8-0, Nick Hedeman 6-12, Wouter Op de Beeck 0-2, Tim Ballon 2-2, Tim Geeraerts 2-0, Mathias De Decker 12-2, Jan Poplemon 2-0, Louis Zwaan 1-2, Josse Gobel 0-2, Bart Bruggeman 6-0, Kevin Buelens 3-2 .

3pt 3/8 (Glenn 2/3, Kevin 1/2) = 38%

Vrije worpen: 9/11 = 82%

6 block shots (Tim).

#20162017

42 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 BBC Telstar Mechelen