top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Baskas B - Telstar B 69 – 61 (42 – 27)

Enkele afwezigen en misschien iets te ontspannen gestart en dat zette ons op het einde van het kwart op acht punten achterstand. Baskas was wel snediger, maar we lieten wel enkele punten liggen van achter de vrije worplijn (1°Kw.: 24/16) .

In het tweede kwart werd er iets beter verdedigd, maar we moesten wel toezien hoe de thuisploeg (18/11) nog 7 punten verder uitliep (Rust: 42/27) .

Na de rust bleken we ons te herpakken, of werden de mannen van Baskas moe. We kwamen beter in de wedstrijd en er was meer evenwicht in het spel (15/14), maar toch moesten we ook dit kwart afgeven (3°Kw.: 57/41) .

Het vierde kwart was precies een deel van een andere match en we kwamen steeds dichter en dichter (12/20). Alhoewel onze opflakkering te laat kwam, was het toch een hoopvolle prestatie voor de komende weken. We verloren misschien terecht, maar mits een beter percentage op de vrije worpen was het waarschijnlijk veel spannender geweest .

Nick Hedeman 2-6, Wouter Op de Beeck 4-2, Tim Ballon 4-4, Tim Geeraerts, Jan Poplemon 2-8, Louis Zwaan 1-0, Josse Gobel 8-9, Dennis Van den Bosch 0-2, Bart Bruggeman 6-3 .

Vrije worpen: 9/23 (Wouter 2/2) = 39% ?

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve