top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar B – Mercurius B 63 – 47 (35 – 21)


Nick liet zien dat hij deze keer beter geïnspireerd was dan vorige match (10p), en leek ongrijpbaar voor de defensie van Mercurius. Josse stuurde zijn troepen vooruit, en vergat ook niet zelf zijn (scorend) steentje bij te dragen, en we konden het eerste kwart met een kleine voorsprong van vier punten afsluiten (1°Kw.: 19/15) .

In het tweede kwart kwam zowat iedereen tot scoren, maar vooral verdedigend (Tim B. was nu heer en meester onder het bord), klopte het plaatje helemaal. De bezoekers wisten even niet van welk hout pijlen maken en lukte slecht 6 punten (16/6), een aantal dat Nick nu ook lukte (Rust: 35/21) .

Na de rust werd het evenwicht hersteld, en Mercurius deed er alles aan om iets van onze voorsprong af te knabbelen, maar we hielden (13/13) stand (3°Kw.: 48/34) .

In het vierde kwart kwamen de bezoekers toch sterk opzetten. Maar op dat mogelijk kantelmoment, waren ze Tim G. vergeten, zijn 4 punten op een rij zorgde terug voor de nodige rust binnen ons team, en wanneer een van hun topscoorders met een 5de fout uitviel, kwam onze zeer verdiende zege niet meer in gevaar .

Nick Hedeman 16-3, Wouter Op de Beeck 2-3, Tim Ballon 4-6, Tim Geeraerts 0-4, Mathias De Decker 2-6, Christophe Leysen 2-2, Josse Gobel 7-0, Dennis Van den Bosch, Bart Bruggeman 2-2, Kevin Buelens 0-2 .

Vrije worpen: 11/21 (Tim G. 2/2, Wouter 3/4, Nick 4/7, Mathias & Josse 1/4) = 52%

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve

bottom of page