top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar B – Aartselaar B 58 – 64 (32 – 30)


Tim was heel bedrijvig onder de ring (6p), maar verder werd er weinig gescoord. Tevens werd hun nr.10 uit het oog verloren, hij maakte 11 van hun 15 punten (1 driepunter), en we moesten meteen achtervolgen. (1°Kw.: 10/15) .

In het tweede kwart speelden we voortreffelijk. Aartselaar lukte wel opnieuw 15 punten, maar wij konden daar 22 punten tegenover stellen (11 van Nick en Josse samen). Dat was een voorbeeld van er op en er over, en we konden met een beter gevoel de rust in (Rust: 32/30) .

Na de rust was het spel evenwichtig, maar twee driepunters van de bezoekers (weer 1 van hun nr.10) maakten het verschil (3°Kw.: 44/46) .

Het vierde kwart was een kopie van het vorige. En weer 2 driepunters (2x nr.10) zorgden voor het verschil. We probeerden via fouten vlugger in balbezit te komen, maar de hieruit vloeiende vrije worpen werden vakkundig afgewerkt door de bezoekers, en het pleit was beslecht. Een spijtig resultaat voor een verdienstelijke match. Een paar spelers meer aanwezig en een beter percentage op de vrije worpen had een ander resultaat kunnen geven .

Nick Hedeman 7-6, Wouter Op de Beeck 3-4, Tim Ballon 8-4, Tim Geeraerts, Mathias De Decker 4-2, Josse Gobel 6-5, Kevin Buelens 4-5 .

Vrije worpen: 4/12 (Kevin 2/2, Wouter & Josse 1/2) = 33% ?

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve

bottom of page