top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Schelle C - Telstar B 57 – 77 (30 – 34)

We keken raar op toen we in Schelle op het veld kwamen. De thuisploeg bestond slechts uit 5 spelers. Maar deze 5 jonge kerels konden wel in ons spoor blijven, en dat kwam zeker niet door onderschatting door onze spelers (1°Kw.: 12/19) .

We probeerden onze voorsprong verder uit te bouwen, maar het was in tegendeel Schelle (en vooral hun nr13) dat het laken (18/15) naar zich toe kon trekken (Rust: 30/34) .

Na de rust bleven we goed aanvallen, en vooral Mathias bleef sterk afwerken. Ondanks het blijvend verzet van de thuisploeg konden we weer een paar puntjes uitlopen (16/19), en we stonden terug op de 7 punten voorsprong (3°Kw.: 46/53) .

Het vierde kwart was er voor de verdienstelijke spelers van Schelle er te veel aan (11/24). Het vat was af, en als ook Bart de weg naar de korf vond, was de wedstrijd gespeeld .

Nick Hedeman 7-6, Wouter Op de Beeck 0-5, Tim Ballon 4-6, Tim Geeraerts, Mathias De Decker 11-12, Josse Gobel 6-6, Bart Bruggeman 0-8, Kevin Buelens 6-0 .

Vrije worpen: 9/19 (Nick 3/4, Mathias 4/6, Josse 2/4) = 47%

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rumst A - Telstar B 43 – 47 (19 – 23)

Alle begin is moeilijk, en dat was dit seizoen niet anders. Vrijdag avond een telefoontje, en we wisten meteen dat onze eerste match niet doorging wegens Corona perikelen. Dan maar direct naar de twee

Gembo D - Telstar B 77 – 71 (33 – 36)

We recupereerde Wouter C, hierdoor kwamen we al aan 7 spelers. Maar wel zonder Jonas en met Wim (afgevaardigde) en Mathias (coach) gekwetst op de bank. Ons spel was dit kwart niet ondermaats, maar we

Telstar B – Okido C 43 – 61 (17 – 34)

In Okido waren we in de heenmatch gaan winnen met één punt (75/76). Maar we zijn nog steeds zonder coach (operatie) en nu vorige week Wim en Mathias gekwetst zijn uitgevallen en Remi nog maar op halve