top of page
Foto van schrijverLieve Verhelst

Schelle C - Telstar B 57 – 77 (30 – 34)

We keken raar op toen we in Schelle op het veld kwamen. De thuisploeg bestond slechts uit 5 spelers. Maar deze 5 jonge kerels konden wel in ons spoor blijven, en dat kwam zeker niet door onderschatting door onze spelers (1°Kw.: 12/19) .

We probeerden onze voorsprong verder uit te bouwen, maar het was in tegendeel Schelle (en vooral hun nr13) dat het laken (18/15) naar zich toe kon trekken (Rust: 30/34) .

Na de rust bleven we goed aanvallen, en vooral Mathias bleef sterk afwerken. Ondanks het blijvend verzet van de thuisploeg konden we weer een paar puntjes uitlopen (16/19), en we stonden terug op de 7 punten voorsprong (3°Kw.: 46/53) .

Het vierde kwart was er voor de verdienstelijke spelers van Schelle er te veel aan (11/24). Het vat was af, en als ook Bart de weg naar de korf vond, was de wedstrijd gespeeld .

Nick Hedeman 7-6, Wouter Op de Beeck 0-5, Tim Ballon 4-6, Tim Geeraerts, Mathias De Decker 11-12, Josse Gobel 6-6, Bart Bruggeman 0-8, Kevin Buelens 6-0 .

Vrije worpen: 9/19 (Nick 3/4, Mathias 4/6, Josse 2/4) = 47%