top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Geranimo B - Telstar A 47 – 81 (22 – 44)


Fera heet dus terug Geranimo. Deze ploeg was aangevuld met veel jongere spelers, die het ons wel eens met snel spel moeilijk konden maken. In het begin leek dit ook zo te zijn (5’ : 13/12), maar na onze time-out werd dit stil gelegd, en werd onze ervaring beter uitgespeeld (1°Kw.: 15/16) .

In het tweede kwart bleef dit ook zo. Zeker als we er nog 5 driepunters (Geert, Brent 2x, Stef 2x) aan toevoegden, groeide de kloof tot 22 punten. Die kloof bezorgde ons ook exact het dubbele van die punten (Rust: 22/44) .

Na de rust trachtte Bornem nog om ons onder druk te zetten, maar dat bracht hun meer fouten op dan resultaat (11/20). Alhoewel we onze vrije worpen niet voorbeeldig afwerkten, kwamen we ook dit kwart nooit in de problemen (3°Kw.: 33/64) .

Het vierde kwart vierde kwart moesten we voornamelijk strijden tegen onszelf. Het ging nogal gemakkelijk, en dan loert concentratieverlies steeds om de hoek. Maar we konden onze focus voldoend vasthouden om ook dit kwart winnend (14/17) af te sluiten. Het belangrijkste van deze wedstrijd is dat we weer wat automatismen geoefend hadden, en dat we de 3 punten mee naar huis namen .

Alan Buelens, Geert Van Eyken 8-0, Maarten Bynens 2-3, Stef Vandyck 8-0, Lars Foste 2-4, Peter Nuytens 12-15, Brent Op De Beeck 6-6, Robin Pelgrims 4-5, Bert Belckx 2-4 .

Vrije worpen: 7/14 (Geert 1/1, Peter & Brent 2/4, Maarten 1/2, Robin 1/3) = 50%


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Malle C - Telstar A 45 – 60 (28 – 14)

We zijn een goed seizoen bezig, en de laatste match van het jaar moest dit gevoel bestendigen om met een goed gevoel 2020 in te stappen. Alleen was daar in het eerste kwart niet veel van te merken. Al

bottom of page