top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar C – Campina B 81 – 47 (35 – 20)


We zijn in onze reeks een beetje de ploeg in form, en Campina kwam met minimale bezetting naar Muizen afgezakt. Dan is verliezen eigenlijk uit den boze, maar zoals steeds: elke match moet gespeeld worden. Zeker na de feestmatch van ploeg B kon de concentratie misschien wel een probleem zijn. Maar daar was van bij de start niets van te merken. Heel de ploeg werkte naar behoren en Wouter en Josse zorgde voor de nodige punten (1°Kw.: 14/5) .

In het tweede kwart konden de bezoekers hun puntenaantal gevoelig opkrikken, maar Lucas (goed op dreef gekomen) en weer Josse zorgde er hoofdzakelijk voor dat we dit kwart (21/15) binnen haalden (Rust: 35/20) .

De mannen uit de Kempen bleven tamelijk aanklampen, en na de rust vond Sven dat het welletjes geweest was en zorgde zelf voor 12 punten. Hierdoor werd de kloof (20/10) nog 10 punten groter, en was de match gespeeld (3°Kw.: 55/30) .

In het vierde kwart lukte bezoekers 4 driepunters van drie verschillende spelers, maar doordat wij konden er daar drie tegenover zetten. Vooral de laatste deed de wenkbrauwen fronsen, want dat hadden we van Lucas nog nooit gezien. Ook de anderen bleven de weg naar de korf vinden en na 26/17 waren we de verdiende winnaar .

Sven Lenaerts 2-16, Kevin Buelens 5-7, Tim Geeraerts, Wouter Caron 8-4, Josse Gobel 10-10, Bart Bruggeman 4-2, Lucas Mahieu 6-7.

Vrije worpen: 8/13 (Lucas 2/2, Josse 4/6, Wouter 2/4) = 62%

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar C – Titans B 42 – 63 (23 – 27)

Een paar gekwetsten en een paar verlofgangers zorgden voor een minimum bezetting. We moesten de derby tegen Titans Bonheiden dus afwerken met zes man. Bonheiden startte efficiënt met een 0/6, waardoor

Rumst A - Telstar C 54 – 61 (25 – 30)

Juist zoals vorig seizoen, op een zondag en op een buitenplein, moesten we tegen Rumst aantreden. En weer was er regen voorspeld voor de namiddag, maar bleef de zon bleef (heerlijk) van de partij. Bui

bottom of page