top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Rumst A - Telstar C 39 – 41 (24 – 21)


Op zondag spelen en dan nog op een buitenplein, dat is pure nostalgie. Er was regenachtig en kouder weer voorspeld, maar de zon was van de partij, en dan lijkt dit ideaal. Alleen die plexi borden zorgde voor veel missers, en die harde ondergrond zijn we niet meer gewoon en zorgde voor rare dribbels. Daardoor kwamen we aan een heel lage stand, maar de thuisploeg kon door onze goede defence hun groot thuisvoordeel niet verzilveren (1°Kw.: 9/8) .

In het tweede kwam bijna iedereen tot scoren, maar toch moesten we weer met een klein verschil (15/13) het kwart afstaan (Rust: 24/21) .

Na de rust was het spel (en de score) heel evenwichtig, en doordat Wouter een driepunter lukte pakte we toch (8/9) één puntje terug (3°Kw.: 32/30) .

In het vierde kwart moesten we het dus doen. Met veel overtuiging en vertrouwen (wegens de voorbije betere resultaten) begonnen we er aan. De ganse ploeg speelde de bal goed rond, Josse en Sven zorgde constant voor dreiging waardoor Wouter vrij kon komen voor een driepuntpoging. Dat lukte een paar keer waardoor we op de valreep toch nog de overwinning binnen konden halen. Een pluim voor de inzet van iedereen, en nu kunnen we terug aan een deftig klassement gaan denken .

Sven Lenaerts 6-3, Kevin Buelens, Tim Geeraerts 2-0, Wouter Caron 2-9, Josse Gobel 7-6, Bart Bruggeman 2-0, Lucas Mahieu 2-2.

Vrije worpen: 6/12 (Sven & Josse 3/6) = 50%

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar C – Titans B 42 – 63 (23 – 27)

Een paar gekwetsten en een paar verlofgangers zorgden voor een minimum bezetting. We moesten de derby tegen Titans Bonheiden dus afwerken met zes man. Bonheiden startte efficiënt met een 0/6, waardoor

Rumst A - Telstar C 54 – 61 (25 – 30)

Juist zoals vorig seizoen, op een zondag en op een buitenplein, moesten we tegen Rumst aantreden. En weer was er regen voorspeld voor de namiddag, maar bleef de zon bleef (heerlijk) van de partij. Bui

bottom of page