top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar C – Kontich D 34 – 73 (16 – 24)


We hadden in de terugronde gewonnen van Mercurius (2de) en St.Amandse (4de), hierdoor hadden we leider Kontich goed geholpen, maar hierdoor kwamen ze zenuwachtig en met enige reserve naar Muizen. En dat ze zenuwachtig begonnen was duidelijk merkbaar. Wij waren slechts met zes, maar toch slaagden ze er niet in om een kloofje te slaan, en bleef de score verschrikkelijk laag. Het duurde zelfs 3’10’’ alvorens het eerste punt gescoord werd. (1°Kw.: 7/8) .

In het tweede kwart moest ons zestal, ondanks goed verweer, toch enkele punten toegeven. Het werd 9/16, en we stonden slechts 8 punten achter. En die 16 punten kwamen er vooral door 4 driepunters van 4 verschillende spelers (Rust: 16/24) .

Na de rust waren de bezoekers tot rust gekomen, en werd het verschil in aantal en kwaliteit duidelijk. Het werd 8/29 en de match was gespeeld (3°Kw.: 24/53) .

Het vierde kwart bleven we goed verweer geven, maar het overwicht was te groot .

Sven Lenaerts 0-9, Kevin Buelens 5-0, Tim Geeraerts, Tristan Baguet 6-0, Bart Bruggeman 4-2, Lucas Mahieu 1-7.

Vrije worpen: 10/14 (Tristan 2/2, Lucas 6/9, Sven 2/3) = 71%

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar C – Titans B 42 – 63 (23 – 27)

Een paar gekwetsten en een paar verlofgangers zorgden voor een minimum bezetting. We moesten de derby tegen Titans Bonheiden dus afwerken met zes man. Bonheiden startte efficiënt met een 0/6, waardoor

Rumst A - Telstar C 54 – 61 (25 – 30)

Juist zoals vorig seizoen, op een zondag en op een buitenplein, moesten we tegen Rumst aantreden. En weer was er regen voorspeld voor de namiddag, maar bleef de zon bleef (heerlijk) van de partij. Bui

bottom of page