top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar C – Rumst A 80 – 46 (34 – 20)


We mochten ons niet laten vangen aan de ervaren spelers van Rumst. En moesten er snel en modern basket tegenover stellen, want in kracht en lengte kwamen we zichtbaar te kort. En toch viel dat in het begin moeilijker mee dan verwacht, en ondanks de negen punten van Tristan bleven onze bezoekers sterk aanklampen (1°Kw.: 15/11) .

In het tweede kwart werd Josse beter in de strijd geworpen. En samen met een bom van Wouter en Tim (5p) en goed werk van de ganse ploeg in verdediging, slaagden we er in om een kloof van 14 punten te slagen (Rust: 34/20) .

Als Rumst nog hoop koesterde om na de rust terug aan te sluiten, werd dit in de kiem gesmoord door Tristan (10p en 2 driepunters) en de man in vorm Sven (6p en een driepunter). Kevin had nu zijn vizier ook afgeregeld, en na 22/12 was de match beslist (3°Kw.: 56/32) .

Het vierde kwart was ongeveer een kopie van het vorige. Met dat verschil dat Lucas nu ook vond dat hij zijn duid in het zakje moest leggen, wat hij met 8 punten op een rij dan ook deed. Dit was een goede prestatie en een verdiende overwinning, en nu binnen twee maand naar Rumst voor een nostalgische buiten match .

Sven Lenaerts 2-7, Kevin Buelens 2-6, Tim Geeraerts 5-0, Wouter Caron 3-0, Josse Gobel 6-7, Tristan Baguet 11-16, Bart Bruggeman 2-2, Lucas Mahieu 3-8.

Vrije worpen: 9/17 (Tristan & Lucas 3/5) = 53%

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar C – Titans B 42 – 63 (23 – 27)

Een paar gekwetsten en een paar verlofgangers zorgden voor een minimum bezetting. We moesten de derby tegen Titans Bonheiden dus afwerken met zes man. Bonheiden startte efficiënt met een 0/6, waardoor

Rumst A - Telstar C 54 – 61 (25 – 30)

Juist zoals vorig seizoen, op een zondag en op een buitenplein, moesten we tegen Rumst aantreden. En weer was er regen voorspeld voor de namiddag, maar bleef de zon bleef (heerlijk) van de partij. Bui

bottom of page