top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar C – T.&T. E 59 – 27 (36 – 11)


Tweede wedstrijd van de competitie, gaat onze C ploeg hun puike prestatie kunnen herhalen van de openingswedstrijd, en ja de start was weer veel belovend.

Josse en Tristan namen hun ploeg mee op sleeptouw er er werd dadelijk een kloof gemaakt. Van een 11/1 opening naar naar 15 punten voorsprong (1°Kw.: 22/7) .

Iedereen van de ploeg deed een fantastische verdedigende taak en we lieten onze tegenstrever moeilijk tot een easy basket komen, de rebounds werden beheerd door Lukas, Bart en David. Tristan bleef aan het kanon met vier driepunters (Rust: 36/11) .

Technico kwam met een plan uit de kleedkamer en speelde een diamond and one op Tristan. We kregen het aanvallend moeilijker maar wisten als we hun het scoren belette dat we de wedstrijd onder controle konden houden (3°Kw.: 44/20) .

Het vierde kwart werd een formaliteit, iedereen deed zijn job en Sven zorgde voor een mooi matcheinde en maakte de laatste 7 punten.

Twee op twee en nu naar het ongeslagen St Amandse.

Sven Lenaerts 0-7, Duncan Labyn, Tim Geeraerts 0-2, David Lenaerts 5-1, Wouter Caron 2-0, Josse Gobel 9-5, Tristan Baguet 12-0, Bart Bruggeman 4-2, Lucas Mahieu 4-6.

Vrije worpen: 4/10 = 40%

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar C – Titans B 42 – 63 (23 – 27)

Een paar gekwetsten en een paar verlofgangers zorgden voor een minimum bezetting. We moesten de derby tegen Titans Bonheiden dus afwerken met zes man. Bonheiden startte efficiënt met een 0/6, waardoor

Rumst A - Telstar C 54 – 61 (25 – 30)

Juist zoals vorig seizoen, op een zondag en op een buitenplein, moesten we tegen Rumst aantreden. En weer was er regen voorspeld voor de namiddag, maar bleef de zon bleef (heerlijk) van de partij. Bui

bottom of page