top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar C – N.Brabo C 76 – 61 (37 – 31)


Door een eigenaardigheid van de kalender konden we met een week vertraging beginnen aan onze eerste match van het nieuwe seizoen. Dus waren er hier en daar wat vraagtekens. We begonnen een beetje twijfelend, maar Tristan stuurde zijn ploeg vooruit, en zorgde samen met David ook voor de nodige punten (1°Kw.: 15/14) .

Vorig kwart kwamen de punten bijna alleen van twee spelers, maar nu kwamen Josse en Wouter ook los, en we namen (22/17) een voorsprong (Rust: 37/31) .

Na de rust bleek nogmaals dat er goed verdedigd werd, en spelers die iets minder scoorden konden zo hun nut bewijzen. Als Tristan even rust werd geschonken namen Sven en Josse zijn taak met glans over, en de ploeg bleef kansen creëren. 18/15 was het resultaat, en ook dit kwart haalden we binnen (3°Kw.: 55/46) .

In het vierde kwart veranderde het spelbeeld niet en met 21/15 zette we onze overwinning nog een beetje meer in de verf. We zouden enkele uitblinkers kunnen feliciteren, maar dat zou afdoen van de prestatie van de ganse ploeg .

Sven Lenaerts 0-4, Anass Mokhless 2-4, Duncan Labyn, Tim Geeraerts 0-1, David Lenaerts 6-8, Wouter Caron 6-3, Josse Gobel 8-9, Tristan Baguet 13-6, Lucas Mahieu 2-4.

Vrije worpen: 12/26 (Josse 3/5, Tristan 3/7, Lucas 2/2, David 2/7,Tim 1/2, Wouter 1/3) = 46%.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar C – Titans B 42 – 63 (23 – 27)

Een paar gekwetsten en een paar verlofgangers zorgden voor een minimum bezetting. We moesten de derby tegen Titans Bonheiden dus afwerken met zes man. Bonheiden startte efficiënt met een 0/6, waardoor

Rumst A - Telstar C 54 – 61 (25 – 30)

Juist zoals vorig seizoen, op een zondag en op een buitenplein, moesten we tegen Rumst aantreden. En weer was er regen voorspeld voor de namiddag, maar bleef de zon bleef (heerlijk) van de partij. Bui

bottom of page