top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar C – N.Brabo C 76 – 61 (37 – 31)

Door een eigenaardigheid van de kalender konden we met een week vertraging beginnen aan onze eerste match van het nieuwe seizoen. Dus waren er hier en daar wat vraagtekens. We begonnen een beetje twijfelend, maar Tristan stuurde zijn ploeg vooruit, en zorgde samen met David ook voor de nodige punten (1°Kw.: 15/14) .

Vorig kwart kwamen de punten bijna alleen van twee spelers, maar nu kwamen Josse en Wouter ook los, en we namen (22/17) een voorsprong (Rust: 37/31) .

Na de rust bleek nogmaals dat er goed verdedigd werd, en spelers die iets minder scoorden konden zo hun nut bewijzen. Als Tristan even rust werd geschonken namen Sven en Josse zijn taak met glans over, en de ploeg bleef kansen creëren. 18/15 was het resultaat, en ook dit kwart haalden we binnen (3°Kw.: 55/46) .

In het vierde kwart veranderde het spelbeeld niet en met 21/15 zette we onze overwinning nog een beetje meer in de verf. We zouden enkele uitblinkers kunnen feliciteren, maar dat zou afdoen van de prestatie van de ganse ploeg .

Sven Lenaerts 0-4, Anass Mokhless 2-4, Duncan Labyn, Tim Geeraerts 0-1, David Lenaerts 6-8, Wouter Caron 6-3, Josse Gobel 8-9, Tristan Baguet 13-6, Lucas Mahieu 2-4.

Vrije worpen: 12/26 (Josse 3/5, Tristan 3/7, Lucas 2/2, David 2/7,Tim 1/2, Wouter 1/3) = 46%.