top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

U10A uitwedstrijd tegen Schelle BBC 28-10-2018 14u


Met zijn achten trokken we naar Schelle. De aanwezige spelers: Jef, Mani, David, Margaux, Elias, Fons, Stella en Yenka.

Het eerste kwart waren we precies nog niet goed wakker want het vizier stond duidelijk nog niet goed afgesteld. Spijtig want we moesten zeker niet onderdoen voor onze tegenstander. Maar als je maar 2 punten maakt op een kwart kan je onmogelijk tevreden zijn. (10-2)

In het tweede kwart moest dat veel beter en de boodschap was duidelijk overgekomen. Onze "microben" werkten veel beter af. Vooral Margaux was hierbij de drijvende kracht. Maar ook de anderen deden hun duit in het zakje. (8-15)

Ook na de rust bleef Telstar de betere ploeg. Onder de basket waren het grotendeel van de rebounds voor ons. Gelukkig maar want de afwerking verliep toch ietwat stroever dan in het tweede kwart. Echter in defense werd hard gewerkt en Schelle werd beperkt tot slechts vier puntjes in het derde kwart. (4-10)

In het laatste kwart moest het gaan gebeuren. Als we deze wonnen was de wedstrijd voor ons.

In het begin van het kwart begon ook Schelle terug beter te scoren maar wij bleven meegaan en bijgevolg ging het kwart gelijk op. Margaux bleef iedereen eraf lopen in de fast-break en Fons ging gezwind naar de basket met linkse en rechtse lay-ups. Als dan Elias ook nog wakker schoot en vlotjes begon te scoren moest Schelle de rol lossen en liep Telstar definitief weg van de tegenstander. (10-18)

Dikke proficiat aan de aanwezige spelers voor deze prestatie. Blij te zien dat eindelijk iedereen begrepen heeft dat je hard moet werken in defense. Dat is weer een grote stap vooruit.

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page