top of page
  • Foto van schrijverLieve Verhelst

Telstar A – A.Dynamics B 67 – 48 (35 – 20)


Zonder onze centers Geert en Peter en zonder shooting-guard Brent werd dit plots een risicomatch. De ploeg op het veld deed het echter uitstekend. Vooral Tim, Stef en Maarten zorgde voor gevaar onder de ring, en ook Alan droeg met een driepunter zijn steentje bij. Dit was een goede start, nu moeten we dit nog kunnen doortrekken tot aan het eindsignaal (1°Kw.: 15/9) .

Alan opende het tweede kwart met zijn tweede bom, maar verder waren het andere namen die opvielen en voor de punten zorgde. Filip deed er nog drie bommen bij (20/11) en zorgde zo mee voor het nodige vertrouwen, ook al waren we nog maar halfweg (Rust: 35/20) .

De vervangers deden het prima, alhoewel die reeds een match achter de rug hadden. Hierdoor kwamen de eerste krampen te voorschijn. Maar geen probleem, de spelers op het veld bleven presteren, en Alan lukte weer twee bommen. Hierdoor konden we ook dit kwart met 16/13 naar ons toe trekken en namen we 18 punten voorsprong (3°Kw.: 51/33) .

In het vierde kwart raakten we stilaan vermoeid, maar in nood kan je altijd rekenen op Maarten (8p), waardoor we ook het vierde kwart winnend (16/15) afsloten. De belangrijke drie punten waren binnen, dank zij alle spelers die het beste van zichzelf hadden gegeven voor hun coach en hun ploeg .

Filip Leemans 9-0, Alan Buelens 6-6, Nick Hedeman, Maarten Bynens 4-8, Wim Teugels, Stef Vandyck 4-7, Tim De Bondt 6-5, Remi Vandenbroeck 0-2, Josse Gobel 4-4, Lucas Mahieu 2-0 .

Lay-up 5/5 (Tim & Josse 2/2), 2pt shots 15/41 (Josse 2/3, Stef 4/7, Tim 3/7), 3pt 7/18 (Alan 4/6, Filip 3/5) = 42%

Vrije worpen: 6/17 (Maarten & Lucas 2/2) = 35% ?

11 aanv.rebounds (Remi & Lucas 3), 33 verd.rebounds (Tim 15, Stef 6, Maarten 5), 12 balverliezen, 6 steals (Maarten, Tim & Remi 2), 3 assists (Alan, Tim & Josse), 1 block shots (Remi).

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Telstar A – Geranimo B 101 – 64 (48 – 29)

De vorige match lag nog zwaar op ons maag, en Geranimo moest het spijtig genoeg dus bekopen. Na 5 min. was het al 14/4, met een time-out als gevolg. Deze bracht echter weinig soelaas, en we liepen (Pe

Telstar A – Willebroek C 63 – 71 (36 – 38)

Dit was dus “de match” van onze reeks, de twee koplopers tegen elkaar. Het kondigde zich aan als een fysiek treffen tussen de twee sterkste ploegen uit de reeks, alleen was het spijtig te noemen dat d

Malle C - Telstar A 45 – 60 (28 – 14)

We zijn een goed seizoen bezig, en de laatste match van het jaar moest dit gevoel bestendigen om met een goed gevoel 2020 in te stappen. Alleen was daar in het eerste kwart niet veel van te merken. Al

bottom of page